- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem hűtő hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan[HUN]
senior tag
Magyarítás lesz, ME.hu csapata már gyűjti a fordítókat hozzá! Időt nem tudok mondani, de akit érdekel a dolog, egyfelől írhat privátban (vannak egy belső forrásom), ill. itt nézhet utána! (Az oldalon nem találtam magyarításra utaló információt, gondolom, mivel még ki sem jött a játék!)
-
Zoli133
addikt
Ez az Ash Fantom lett infó honnan van? tánanéztem de mass effect wikin is csak annyi van hogy fantom jelölt
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
- = Zk = -
félisten
jah, hogy frissítés érkezett?! ollé... tegnap ezt még nem láttam
köszi, siker" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
L4mie
veterán
válasz szcsaba1994 #27 üzenetére
nemhagytam
szóval nem tudom, de még csak a 2-t tolom.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz szcsaba1994 #27 üzenetére
ha Ashley-t hagytuk meghalni akkor teljesen más lesz a történet?
Erről már írtak korábban, hogy igen, ez is befolyásolja a sztorit.
-
szcsaba1994
tag
Gondolom itt sokan vanank, aaki az első rész mentésével játszanak még a hárommal is.
ha Ashley-t hagytuk meghalni akkor teljesen más lesz a történet?
Vagy Kaidan is fantom lehet? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #15 üzenetére
Ha lefrissítetted az origint akkor jobb egérgomb elrejtés.
Live-Die-Respawn
-
freelanced
addikt
Bár az szerintem elég gáz, hogy már annyira se tartják a magyarokat, hogy amihez eddig volt magyar lokalizáció már ahhoz sincs. Szerencse, hogy vannak jó kis magyarító csoportok. A Skyrim se lenne rossz magyarul
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
L4mie
veterán
válasz TazLeacher #22 üzenetére
az jó, az jó, én ugyan elkezdem angolul, de elég sekélyes a tudásom, így valszin csak a shooter részt fogom igazán élvezni.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TazLeacher
nagyúr
Bocsánat, csak beleolvastam, de a magyarosító megütötte a fülem (szemem). Ha már magyarról beszélünk, akkor ez helyesen magyarító. Mert nem magyarosítás készül a játékhoz, hanem magyarítás.
Megjegyzem, már megvan a csapat, és gőzerővel készülnek a projektre.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
annak idején, mikor én először számítógép elé ültem, akkor az volt, hogy : "A számítógép nyelve az angol!". ezzel nagy szerencsém volt, mert amúgy soha nem vettem volna a fáradságot, hogy megtanuljam a nyelvet!
pont a magyar lokalizáció hiánya volt az a késztető erő, ami ide vezetett.
gyereknek sem engedem! játszol? játssz angolul és tanuld a nyelvet! Érdemes.ashleyből egy ogre ribancot csináltak, már csak zöldre kellene festeni. shreknek biztos tetszene.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
Novver
senior tag
Szerintem remek lett, legalábbis én nem csalódtam amíg a gépemen volt a demó, várom a teljest
Life is a game... The game is my life!
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Szerintem, aki az első és második részt végigvitte magyar felirattal, az megvárja rá a honosítást. Én személy szerint várok. Élvezni akarom a játékot és nem fordítani folyamatosan. Mondjuk röhejes, hogy nincs honosítva. Ha az első kettőn volt, a harmadikon miért nem????
-
Silenzio
addikt
"Az egyetlen dolog van ami viszont eléggé szíven ütött és az a magyar lokalizáció hiánya."
Akkor jó reggelt, ugyanis az EA több mint egy éve jelentette be, hogy ezentúl le vagyunk ejtve e téren.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Hiftu
senior tag
Origin-ről vannak esetleg friss hírek?
Még mindig végigscannelni a gépet és jelenti a talált programokat az EA-nak?Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
- = Zk = -
félisten
bakker, hozzáadtam az ME3 demot az originhez. hogy tudom onnan törölni?... mert pl a BF3 bétát nem lehet a kezdetek óta. feltélezem akkor ezt sem -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
byZsolt
tag
válasz MasterMark #12 üzenetére
sajna nem. én még a sim city 3000-et egy hétig forditgattam, hogy valahogy tudjak vele játszani.
Reménykedem, hogy valakik hamar leforditják, mert amúgy nagyon szeretnék vele játszani, de egyszerüen nem megy az angol.
( a magyar úgy ahogy... )Ez Itt a .....
-
hoffman_
nagyúr
Én haverral toltam pár napja a multit, emiatt szedtem le. Állandóan kib*szott 10-15 perc után, csak engem, de attól még überkirály lesz, nagyon várós gém
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
byZsolt
tag
válasz MasterMark #1 üzenetére
kösz.
nekem ez sajnos ki fog maradni. A magyar hiánya miatt ez kilőve. sajnos.
Ez Itt a .....
-
M3Ny3'T
senior tag
Elvileg PC-re jön textúra pack. Ha ez így lesz, akkor szerintem nem lesz okunk panaszra.
Egyébként a demo egy korai bétából származik, lehet, hogy textúra csomag nélkül is sokkal jobban fog kinézni a játék végleges formájában.Ash arca semmit nem változott, a haja lett hosszabb, slussz.
Az az infó nekem is új, hogy Spectre lett. Link?Cikkhez: Hát eléggé szedett-vedett feliratok voltak eddig a játékhoz, az 1. részé még nem volt rossz, a 2.-ban viszont itt-ott voltak durva elfordítások, tehát nekem nem fog hiányozni a 3-ból. Egyébként elvileg az egyik honosító csapat már nekiugrott a játék szövegének.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
GAbre
veterán
Én tegnap próbáltam ki!
Hát mit ne mondjak szerintem ocsmány lett a grafikája.
Még a 2őnek se hozta a szintjét.
Bár grafika beállítás mit ne mondjak nemigen van benne.Unknown 9 awakening
-
freelanced
addikt
válasz MasterMark #5 üzenetére
Ja okés
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
MasterMark
titán
válasz freelanced #4 üzenetére
Azt tudom... Nem ezt kérdeztem. (Angol verzióval játszottam.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
freelanced
addikt
válasz MasterMark #3 üzenetére
Üdv!
A Spectre jelentése Fantom.Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Meglivorn
aktív tag
Azért az már valahol gáz ha egy nő a vigyorra húzott köntyból leengedi a haját, és rögtön ribanc lesz ^^°
Az arc ugyanaz. A ruha picit merészebb mint az ME1ben, de ne felejtsük el hogy Ash közben Spectre lett, hordhat civil cuccokat is.
Az cinematic-beli kék páncél meg pontosan ugyanaz mint amit Femshep kap alapból az ME2ben. És nem sokkal ribisebb mint Ash eredeti fehér-piros(rózsaszín ) páncélja. -
MasterMark
titán
Ashley egy űrribanc lett, nem is hasonlít magára. (De tényleg jól néz ki. )
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD