- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petervsp
újonc
Hogy egyatalan valaszolni tudjak megvolt a kotelezo regisztracio, na mindegy...
Enton: Szia. Én vagyok Tika, csak az még a nagyon régi nickem az SGn, most már mindenhol PeterVSP vagyok. Pointer szólt az SGn hogy van itt egy érdeklodo illeto
Amúgy alapossan meglepett ezzel a cikkel, de jó olvasmány. Grat Poi
A kézifékem az Skodaból van, de a kormány koruli cuccok azok nem Skodássak. A DISPLAY az original FREX SimConMETER de a tavalyi típus (most már nem kapható, mert ujabb fajta van, TouchScreenMeter), az kb 370 Euró volt nettó, meg az uj is anyi. Indexnek meg hoztam bontóból a legkisseb kapcsolót, de sajnos az se fért a G25 re a ház és kormány kozé, így az ami ott van, az egy sima átkapcsoló és egy pálcika ami rá van szerelve a kapcsolóra. Valójába úgy is csak indexet akartam, és az ezzel teljesult, így nem kellet bonyolítanom a Ford index kapcsolóval ami nem paszolt. így most megfelel, nagyon jó.
-
pointer4
tag
Könyöklőt szét lehet nyitni, ott a helye a kesztyűnek
A régebbi szim a szomszéd szobában van besuvasztva a szekrény mögé. Nincs neki jobb helyem épp. Gondoltam rá hogy eladom, de csak szigorúan hozzáértőnek merném.
Tikát megtalálod az SG/cockpit fórumban. MSN-en évente egyszer jár fel, majd szólok neki. Amúgy szinte tuti skodából van, Szlovákiában a bontókban sok ilyet talál
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max