Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BiP

nagyúr

válasz King Unique #42 üzenetére

"Azt hittem komolyabb dolgokra gondolsz, mert ezek azért nem vészesek."
    Nem vészes, de a komfortérzetben sokat számít. Ill. nekem az első tapasztalatom az új skinnel az volt, hogy nem csak nem tetszik, a használhatóságban is csorba esett.

"mert nyilván tök olyanra, mint 7-esé nem csinálja meg egyik sem "
    Az ablakkereteket szerencsére tök ugyanolyanra meg lehet csinálni. (nyilván a belső tartalom eltér, tehát felismerhető, hogy nem Win7)

"de szerintem enélkül még nem használhatatlan az ablakkezelés, v nem értem itt mire gondoltál pontosan"
    Amikor először próbáltam a 8-at,akkor meg volt nyitva egy MS oldal, valami Google szolgáltatás oldala, meg pár ablak, és minden tök ugyanolyan dizájnnal, flat volt az egész, emiatt összefolyt, és nálam a minimáldizájn hátráltatta a tartalom feldolgozását.

Gyorsan feltettem egy 8-ast, meg csináltam egy screenshotot. A Win7 alatt vmware-ben fut a Win8.

8.1 alatt kicsit máshogy működik a Glass8, a skinhez kell egy külön progi, de ugyanilyen kinézetre megcsinálható. Update1 alatt viszont megint nem működik.
    Mivel asszony is használja a gépet, emiatt lenne jó a minél zökkenőmentesebb átálláshoz az lehető leghasonlóbb kinézet. (meg a szubjektív faktor is, a 7 kinézete bejött, a 8 nem :) )

Új hozzászólás Aktív témák