- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Hát a Lumia 535 egy oltári sz@r vétel volt. Lumia 620 tulajként értetlenül állok a telefon előtt és próbálom feldolgozni, hogy egy Win Phone 10 nem képes Viber futtatására a háttérben. Nem tudom, hogy ez a Viber vagy a Win hibája-e, de szégyen hogy egy okostelefonnak nevezett valami ennyire sem képes. Bár ne frissítettem volna... 8.1 -en legalább hébe-hóba működött. Na ezért nem fog a Win soha piacot szerezni magának. SMS/Telefon/E-mail megy stabilan, de ettől még nem lesz okostelefon belőle. Nálam ezzel vágta el magát örökre a rendszer, pedig nekem bejött.Meg ugye a frissítés elmaradása a 620-ra. Előtte 610 maradt ki, most a 620. Értem én hogy budget telefon, de ha a frissítés flottul menne akkor lenne létjogosultsága a wines telefonnak, így nem sok előnye maradt a többi rendszerekkel szemben. Már lassan az ár/érték arány is elmarad a kínai csodákhoz képest, azokon legalább a Viber működik, frissíteni meg pont olyan gyakran fogják mint a wint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest