- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Wifi vs. bt. problémával már én is szembesültem (igaz egy "noname" Teclast tab-nál). A neten akkor utána olvastam, és tényleg nem egyedi eset.
" .... 5GHz -en olyan hotspotot ad, hogy az 50cm -re levő tabon alig van wifi jel."
Egyébként érdekes, hogy ezt egyik tesztben / review-ban sem szokták tesztelni. Mármint az adott készülék "vételi" képességeit. Pedig sokaknak (köztük nekem) hasznosabb lenne annál, hogy korom sötétben, lóhátról milyen képet lehet vele lőni. -
Mr.Grincs
veterán
Hűha. Ezt igazából az előző munkahelyemről kukáztam, mert ki volt dobva, le volt selejtezve, mert sérült és hiányos volt a csomagolása. Gondoltam, hogy hazaviszem, kipróbálom, ha jó akkor megtartom, mert úgyis akartam Jack-BT adaptert a kocsiba, hazavittem kipróbáltam és semmi baja nem volt. Örültem neki, hogy tudtam egy ilyet rodázni, ráadásul ingyen, ingyen még az ecet is édes
. Ez a neve amúgy MS-808 és amúgy [ez az] , ugyanígy néz ki. Amióta megvan majdnem 2 éve, teljesen hibátlanul megy és teszi a dolgát. Annyi, hogy az akksija nagyon picike és kb. 1 hetet bír nagyjából napi 1 óra zenehallgatással, anno elment ennél többet is. Aliexpressen nagyon olcsón vannak ilyenek pl.: [ez lenne az utódja] vagy valami komolyabb, nagyobb akksival. Neked mik voltak amik nem mentek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest