Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

válasz Sinesol #166 üzenetére

Ez végképp réteg dolog, ez az én spéci esetem:
    Fülhallgatót is mindig otthon hagyom, ezért majdnem minden táskában, kabátban tartok egyet.
    Akkor most vegyek rögtön 5-öt ebből is, nagyszerű...
    Használtam "poénból" donglet kölcsön teszt telefonon 1-2 napig, teljesen más érzés, ahogy a dongle rántja le rögtön a kábelt ahogy kijön a telefonból, persze biztos meg lehet szokni, de nekem zavaró volt.

Akiknek meg van, egy év alatt szinte mind már a sokadikat eszi, mert hamarabb romlanak el mint az iPhone-os töltőkábelek, ami nagy szó.

Arra még senki nem tudott válaszolni, hogy mi is az a minden amit lehet tenni a helyére. Mint azt 100 hozzászólással ezelőtt is leírtam, én nem látok bármilyen összefüggést a telefonok szolgáltatásai / ereje / vízállóság / és a jack csatlakozó léte között.
    Valahogyan a Samsung S10-be is belefért a jack, annál több dolgot tudó telefont igencsak nehéz mondani, ahogyan a jack elhagyás előtt / után is vannak tucatszám vízálló telefonok az ominózus csatlakozóval.

Kár szépíteni, amit nem lehet. Elhiszem, hogy van aki túléli dongle meg bluetooth-al, jó neki.
    Ettől még a hivatalos indoklás az marketingbullshit, semmi több - az egyetlen indok, hogy így több profitot termel a sok kiegészítő meg fülhallgató a gyártóknak.

Új hozzászólás Aktív témák