Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
-
WiZARD
addikt
Legbosszantóbb az egészben, hogy most pár félnótás spam-hez használja az emailcím listát...
-
harusakura1
tag
"Te Józsi, hogy is volt az oktatáson, hogy kell titkositani egy stringet?
Tuggyaf**zom'.
Akkor pléjnteksztbe tároljuk, jóvanazúgy!" -
twollah1976
őstag
Az Origos hír elolvasása után azonnal megváltoztattam a Gmail-es jelszavam.
-
Jester01
veterán
Azt vajon miért nem említette eddig senki, hogy nem illik jelszavakat tárolni visszafejthető formában? Azért elsődlegesen itt a BSI a hibás...
-
atike
nagyúr
.....hol itt a gmail jelszó?
Google fiókkal (annak felhasználói nevével és jelszavával kellett regisztrálni vagy mi?
-
S.J.
tag
én is rajta lehetek, folyamatosan indulok bsi versenyen, de hol lehet megtalálni a listát?
-
WiZARD
addikt
Nagyon félrevezetőek a címek minden kapcsolódó cikkben.
Nem a gmail jelszavakat tették ki, hanem a BSI jelszavakat, és mellé a reghez használt emailcímet.
Enyém, és asszonyé is ott van, szóval tényleg nem kamu.Az más kérdés, hogy ki az aki annyira hülye, hogy ugyanazt a jelszót használja gmailhez, meg minden máshoz...
-
törölt tag
Bírom az Ó rigót. Nem posztolták ki a címet, de otthagytak egy képet, némi infóval. 1 perc alatt meglett a lista.
-
Beri78
őstag
Valahogy bele lehetne verni az internethasználók fejébe már, hogy a fontosabb regisztrációkhoz használjanak rendes jelszavat...és legyen mindegyiknél más.
Jó lenne ha a gmail, paypal, bankok ....... is felhívnák jobban erre a figyelmet, és a jelszó beírásnál nem engednék az 12345 és hasonló variációkat... -
pomorski
őstag
A cikk elolvasása után rágugliztam az e-mail címeimre és egyik sem lett megtalálva "nemkívánt helyen", úgyhogy ez legalább arra jó volt, hogy a postafiókok jelszavának rendszeres változtatása mellett néha-néha rájuk is kell guglizni...
-
UHHH
őstag
Azoknak a futoknak a jelszava szivargott ki, akik voltak olyan hulyek, es ugyanazt a jelszot hasznaltak a BSI-hez, mint a gmail.com -hoz es gmail cimukkel regisztraltak a BSI-hez. Szoval ez egy kibaszott nagy kammer cikk.
A valos cimnek ennek kellene lennie: Jelszot kellene valtania 15 ezer amator netezonek aki fut is. -
Qwen
tag
Április elsején nem kell mindent elhinni.
-
Gyula84
veterán
na egy jobb cím végre
-
kispx
addikt
> "A fejleményekről ezen a linken adnak majd további tájékoztatást."
Most rákattintottam. Végignéztem a hírek rovatát, de még az adatszivárgás sem volt megemlítve. Most ezen hol van a további tájékoztatás? Vagy csak én vagyok a vak? -
De jó! Bár az en életemben vajkalhatnak, semmit nem találnának , bár nem hiszem higy rám kíváncsiak .
-
Tutu7030
veterán
A BSI oldalra csak gmail-es fiókkal lehetett regisztrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest