- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Ezzel a gondolattal vitába szállnék. Veszel egy E3300-at (12e) megküldöd 3.2-3.3Ghz-re (ezt általában mindegyik tudja fesz emelés nélkül) és teljesítményben máris ott vagy egy E6600 (21e) vagy egy E7500 (31e) szintjén. Az E6600-hoz képest 9k-t, egy E7500-hoz képest már 19k -t spóroltál. Jó ok, ezek már "elavult" kifutó LGA775 cuccok de csóró nem hardcore gamer arcoknak (mint pl én) tökéletesen megfelel.
a bejegyzéshez: "Hány FPS-sel lesz több, ha közben megrövidítjük alkatrészeink élettartamát?"
Ezt lehet, hogy rosszul tudom ezért egy nálam hozzáértőbb ember javítson ki ha hülyeséget írnák de ha (pl processzor) nem adsz neki plusz feszt/nem izzik a processzor csak pusztán a magasabb órajel miatt nem fog hamarabb elpusztulni mint alap órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest