Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Csak várd ki, hogy én filmet rendezzek, mindjárt megváltozik a véleményed

Az tévhit, hogy a rendező függetleníthető egy cselekménytől, forgatókönyvtől, vagy akármitől a filmben. Az ő jóváhagyásával történik MINDEN. Úgyhogy ha egy kis szelet is rossz a filmben, rossz a rendezés, és az összkép egyszerűen nem versenyezhet egy jónak mondható, világszintű filmével... Ami pedig, akárki akármit is mond, Hollywoodban is sok készül, de az egész világon elszórva is, bár nem olyan nagy arányban.
Azt vettem észre, itthon főleg a hanggal, zenével szúrják el a legtöbb alkotást. Mellette ott van a forgatókönyvek ezer hibája, vagy a sima céltalanság. A rendezők többsége ezek szerint maga nem ért a zenéhez, és nem tud írni sem, és nem ismeri a dráma alapjait. Hogy valóban így van-e, azt nem tudhatom, de az eredményekből más következtetést nem vonhatok le.
Ettől függetlenül ez a mű az utóbbi idők egyik legélvezhetőbb magyar filmje, szó se róla. Nem csoda, ha a zene évtizedeken keresztül bizonyított...
-
Z-o-t-y
tag
Mondjuk nem teljesen értünk egyet de így kerek a világ, írtad hogy nem szól semmiről, végülis egy ember életéről szól nem feküdhedtek rá komolyabban egy bizonyos témára. Az általad említett argo sem szól az égvilágon semmiről, sztem. Nekem bizonyára azért tetszett jobban mert alapjában szeretm a hungária zenéit, és szerintem alapjában a filmel sincs baj, főleg magyar viszonylatban, de olvasva a hozzászólásokat pl 20-ig nem csak én gondolom így, de mindnekinek nem tetszik ez természetes, sőt valakit még biztos a hideg is kiráz tőle, de nekem bejött, ahogy már írták megérte a mozi árát, kétszer is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest