Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ha megengeditek, most hozzászólnék én is.

Roppant érdekes nézni egy cikk utóéletét. :DD Tényleg szenzációs, hogy az indító, eredeti szándékból végül mi lesz az azt követő topicban. Persze a téma miatt borítékolható volt a flame, de azért arra, hogy ilyen messzire kerüljetek az alaptémától, tényleg nem számítottam. :N

Függetlenül attól, hogy ki milyen rendszer mellett tette le a voksát, csupán annyit szerettem volna elérni, hogy nézzük meg, mi van a másik oldalon. Amit ott látunk, nem kell szeretni, nem kell rajongani érte. Egyszerűen csak látni kell. Aztán majd döntünk saját magunk, hogy érdekel-e bennünket, vagy sem. Ilyen egyszerű. :)) Nem vagyok szakértő. Csak felhasználó. Többen is megfogalmazták már itt a topicban, ennek a "fajtának" annyira mindegy, hogy mi van a háttérben. Elindítok egy alkalmazást, ami fut. Jól. Problémamentesen. Nem "hegeszteni" akarok, hogy menjen. Néha persze pont ezt a részt szeretjük az informatikában. :DDD

Nincs legjobb, nincs legrosszabb, sőt objektíven nincs legoptimálisabb se. Szerintem kellően kihangsúlyoztam, hogy igények és lehetőségek szem előtt tartásával válasszon mindenki magának platformot. Nem arról akartam íni, hogy az Apple a legtökéletesebb, a legszebb, a legszuperebb. Csak arról, hogy aki ugyanúgy idegenkedett tőle, mint én, vessen rá egy pillantást, ha nem tette még meg, mert ez is egy létező alternatíva.

Szeretem a windows-t, mert azon nőttem fel. Tetszik a linux, mert mindig tartogat kihívást. Élvezettel használom az OS X-t, mert örömet okoz. Ez ilyen egyszerű.

És köszönöm szépen, hogy elolvastátok a cikket. Megtiszteltetés volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák