Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Udv!
A sorozatbol nekem csak az az uriember a kedvencem, akinek a (wha-ha-ha-ha) rohogese a hatterbol egy-egy nagyobb poennal kihallatszik, es elnyomja a tobbi nevetest.

-
Csak hogy ne ismételjem a többieket: Hozott Isten

Remélem örömöd leled majd itt, és sok hasznos dolgot találsz az oldalon, és a lapcsalád többi oldalán. -
Gergő_
őstag
Üdv itten!
Csak Szten Márs(o)t és Vakegérkét tudnám ismételni. Istenke hozott! -
Mabel
csendes tag
Köszönöm mindenkinek! Én is félek tőle, hogy itt fogom rontani a levegőt, ha kell, ha nem...
Ivy Teasdale senkinek nem szimpatikus? Pedig majdnem azt a nevet regisztráltam. 
-
LadyLorien
tag
Én is had üdvözöljelek köreinkben!

-
törölt tag
Én is amikor megláttam a nicked egyből tudtam honnan van.
Nekem Mabel a kedvenc a sorozatban. Egyéniség az a nő.
Üdv itten!
-
myteve
tag
Üdv itt!
Egy idő után majd ez lesz a leggyakoribban nézett oldalad... 
-
nem_tom
őstag
Üdv!
-
Mabel
csendes tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Éhes vagy? Ez esetben csak egyet mondok.
[link] -
Szten Márs
nagyúr
Ugyan, ez ritkaság manapság, mindig jóérzés, hogy egy írástudóval bővülönk, főleg egy olyan kommunikációs csatornán, ahol a kommunikáció történetesen írásban történik

Amúgy ne hidd el, amit írtam, nem harapunk. Általában. Bár én most éhes vagyok, szóval semmit sem ígérhetek

-
Szten Márs
nagyúr
"Meglepő, hogy más fórumokhoz képest itt nem azzal indítanak a fórumtársak, hogy mit rontottam el"
Hidd el, mi nagyon próbálkoztunk, de jó helyre nyitottad a blogtémát, nem dobtál hozzá kapásból fórumbamegjelenős első hsz-t, ráadásul egy árva helyesírási hibát sem találni az írásodban, szóval reménytelen helyzetbe hoztál minket

(Csak vicceltem, Isten hozott a logouton
) -
Mabel
csendes tag
Köszönöm a szíves fogadtatást, máris jól érzem magam.
Meglepő, hogy más fórumokhoz képest itt nem azzal indítanak a fórumtársak, hogy mit rontottam el a bejegyzésben, és különbenis, kit érdekel egy mosónő. 
-
Vakegérke
félisten
Remélhetőleg jól fogod magad érezni köztünk, Istenke hozott.

-
morhange
tag
Ó a kedvenc sorozatom, vagy ezerszer láttam már, ahogy megláttam neved rögtön tudtam honnan ered
Üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)