Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Abban a topikban volt már vitám ezzel kapcsolatban, szerintem ez nem így működik, inkább hagyjuk. Ott még mindig az ezer éves MS egeret ajánlják játékra... Jelenleg már nem a quake szerű fps játékok, meg két gomb+görgő gamer egerek világát éljük(régen nem is nagyon volt "gamer egér"), az már elmúlt. Én igenis hasznosnak találom a plusz gombokat, főleg ilyen összetett játékokban, mint pl a BF4, ki is használom a nagy részét a gomboknak. A másik meg, ahogy a kolléga is mondja, nem az egér súlyától lesz valaki pro gamer, nekem az aimom nem változik különböző súlyú egerek esetén sem, egyszerűen az agyam, és az izmaim alkalmazkodnak, és kész, de nekem a nehezebb jobban bejön....ennyi. Hasonlóképpen vagyok a DPI-vel is, egyszerűen nem tudok olyan alacsony DPI-vel játszani, mint amit ott ajánlanak, mert full csuklóból játszok, apró mozdulatokkal, és kell a 2000-2500dpi, ahhoz hogy lekövessem a játékot. Lehet nem vagyok olyan pontos mindig, inkább korrigálok, de gyorsabban tudok reagálni, tipikus reflex játékosnak tartom magam. Abban viszont a másik topikban is egyetértenek, hogy jelenleg nem nagyon van jobb szenzor, mint ami a G502-ben van, és ez szerintem elég fontos érv egy pro gamernek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest