Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

Nigériai kedvesemtől:
    --------------
    Nemzetközi Monetáris Alap
    IMFMONITORING TEAM Európai Osztály épülete
    Abuja, Nigéria
    Nemzetközi Valutaalap (IMF)

Feladó: Rev. Leonardo Macaulay
    http://www.imf.org

Figyelem Kedves,

Én már várja, hogy várjuk a alkalmazkodó Bankkártya dollár 2,5 m Egyesült Államok dollár, miután nem tudtak jönni fel a szállítási díjat, de nem hallottam tőled, mivel abban az időben. Aztán ment, és letétbe helyezte az ATM kártya EMS futárszolgálat, Nyugat-Afrikában, én utazott ki az országból a 3 hónap pálya, és én nem jön vissza, míg március végéig 2011.

Mit kell tennünk most felvenni a kapcsolatot a KIR Futárszolgálat lehető legrövidebb időn belül, hogy tudja, mikor fog biztosítani a Bankkártya neked, mert a lejárati időt. Tájékoztatásul közöljük, hogy már fizetett a szállító díjak, biztosítási díjak és prémium Végső bizonyítvány díjak az ATM-CARD mutatja, hogy nem Kábítószer pénz.

Az egyetlen pénzt küld az EMS futárszolgálattal szállítja ki ATM bankkártya közvetlenül a postai cím az Ön országában van ($ 560USD) dollár csak azért Biztonsági tartása díjat a kártyát a futár cég eddig. Még egyszer, nem lehet megtéveszteni, hogy bárki is fizetni más pénzt, kivéve $ 560 US dollár. Szerettem volna fordítani arra, hogy de nem szólt! Mert nem tudom, mikor felveszi a kapcsolatot az ember esetében álláspénz. Ön a kapcsolatot az EMS futárszolgálat most a kézbesítést Ellenőrizze, hogy ennek az alábbi információkat:

Főigazgató EMS Expressz Egyesült állam Mr. Charles Martins
    E-mail cím: (mr.charlesmartins @ live.com)
    Mobil: +

Ne küldjön pénzt, hogy minden olyan intézmény, Afrikában meg kell küldeniük a pénzt Egyesült állam, így van, hogy az agyban

Végezetül győződjön meg róla, hogy erősítsék meg levelezési címét és közvetlen telefonszámát, hogy azokat újra elkerülése hiba a szállítás, és felkéri őket, hogy az Ön számára a nyomon követési számot, miután el kell küldenie a díj $ 560 dollárt a biztonsági díjak lehetővé teszik, nyomon követheti a csomag ott, és tudom, mikor lesz az Ön címére.

Hadd ismételjem meg újra, próbáld a kapcsolatot velük, amint megkapja az e-mail, hogy elkerüljék a további késedelmet, és ne feledje, hogy fizeti ki őket a biztonsági vezetése vádjával $ 560 US dollár azonnali cselekvés.

Akkor is szólj e-mailen keresztül, amint megkapja az ATM-kártya.

Rev. Leonardo Macaulay.
    Nemzetközi Monetáris Alap
    Abuja, Nigéria

Saját szám van +2347093441821
    E-mail nekem a e-mail címét (alex.godwin5 @ live.com)

Új hozzászólás Aktív témák