- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Nigériai kedvesemtől:
--------------
Nemzetközi Monetáris Alap
IMFMONITORING TEAM Európai Osztály épülete
Abuja, Nigéria
Nemzetközi Valutaalap (IMF)Feladó: Rev. Leonardo Macaulay
http://www.imf.orgFigyelem Kedves,
Én már várja, hogy várjuk a alkalmazkodó Bankkártya dollár 2,5 m Egyesült Államok dollár, miután nem tudtak jönni fel a szállítási díjat, de nem hallottam tőled, mivel abban az időben. Aztán ment, és letétbe helyezte az ATM kártya EMS futárszolgálat, Nyugat-Afrikában, én utazott ki az országból a 3 hónap pálya, és én nem jön vissza, míg március végéig 2011.
Mit kell tennünk most felvenni a kapcsolatot a KIR Futárszolgálat lehető legrövidebb időn belül, hogy tudja, mikor fog biztosítani a Bankkártya neked, mert a lejárati időt. Tájékoztatásul közöljük, hogy már fizetett a szállító díjak, biztosítási díjak és prémium Végső bizonyítvány díjak az ATM-CARD mutatja, hogy nem Kábítószer pénz.
Az egyetlen pénzt küld az EMS futárszolgálattal szállítja ki ATM bankkártya közvetlenül a postai cím az Ön országában van ($ 560USD) dollár csak azért Biztonsági tartása díjat a kártyát a futár cég eddig. Még egyszer, nem lehet megtéveszteni, hogy bárki is fizetni más pénzt, kivéve $ 560 US dollár. Szerettem volna fordítani arra, hogy de nem szólt! Mert nem tudom, mikor felveszi a kapcsolatot az ember esetében álláspénz. Ön a kapcsolatot az EMS futárszolgálat most a kézbesítést Ellenőrizze, hogy ennek az alábbi információkat:
Főigazgató EMS Expressz Egyesült állam Mr. Charles Martins
E-mail cím: (mr.charlesmartins @ live.com)
Mobil: +Ne küldjön pénzt, hogy minden olyan intézmény, Afrikában meg kell küldeniük a pénzt Egyesült állam, így van, hogy az agyban
Végezetül győződjön meg róla, hogy erősítsék meg levelezési címét és közvetlen telefonszámát, hogy azokat újra elkerülése hiba a szállítás, és felkéri őket, hogy az Ön számára a nyomon követési számot, miután el kell küldenie a díj $ 560 dollárt a biztonsági díjak lehetővé teszik, nyomon követheti a csomag ott, és tudom, mikor lesz az Ön címére.
Hadd ismételjem meg újra, próbáld a kapcsolatot velük, amint megkapja az e-mail, hogy elkerüljék a további késedelmet, és ne feledje, hogy fizeti ki őket a biztonsági vezetése vádjával $ 560 US dollár azonnali cselekvés.
Akkor is szólj e-mailen keresztül, amint megkapja az ATM-kártya.
Rev. Leonardo Macaulay.
Nemzetközi Monetáris Alap
Abuja, NigériaSaját szám van +2347093441821
E-mail nekem a e-mail címét (alex.godwin5 @ live.com)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- LG 49sm8600pla 49" hibás TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest