Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Hasek

Közösségépítő

válasz localhost #57 üzenetére

Nos, a képnek egy részét kiemeltem, hogy jobban lehessen látni a feliratot

Az alsó képen odaírtam azt, amit én látok a képből - a "Kormány"-t azt kihagytam, de az egyértelmű.

Tehát az "Éljen" az már adott. Utána látható egy "A" és az, hogy "MUN", végezetül egy fél betű, ami ha minden igaz, akkor egy "K". A kép közepén van egy nagy fehér kör, ami talán egy vízcsepp a kamera lencséjén. Már csak azért gondolom ezt, mert kicsit mintha felnagyítaná a dolgokat, hiszen a "vízcsepp"-ben található ablak párkánya, magasabban van, mint a többié. Gondolom azért építkezni már '60-ban is tudtak az emberek.

Tehát a kört azt nem emeltem ki, mert sok benne a világos rész, és kiemelve még ennyi sem látszik belőle. Ha jól megnézzük, akkor a fényes részből mintha egy "Á"-nak az alsó két szára, és utána egy "S" kandikálna ki. Ez csak akkor látható - részemről - , ha a képet nem nagyítjuk a mostaninál tovább. Ha feltételezésem helyes, és ott tényleg azok a betűk vannak, akkor a korábban említett fél betűt, már nem nehéz K-nak azonosítani.

A "PARASZT" szót, feltéve ha van ilyen, azt a lombkoronában kell keresnünk, amin sajnos Én nem látok át.

Módosítom: Közben megnéztem a nagy képet is, és látom hogy az említett ablak, a háznak egy kiugró részén van, és ezért tűnik úgy, mintha magasabban lenne. Tehát az nem vízcsepp.

Új hozzászólás Aktív témák