- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
localhost #57 üzenetére
Nos, a képnek egy részét kiemeltem, hogy jobban lehessen látni a feliratot
Az alsó képen odaírtam azt, amit én látok a képből - a "Kormány"-t azt kihagytam, de az egyértelmű.
Tehát az "Éljen" az már adott. Utána látható egy "A" és az, hogy "MUN", végezetül egy fél betű, ami ha minden igaz, akkor egy "K". A kép közepén van egy nagy fehér kör, ami talán egy vízcsepp a kamera lencséjén. Már csak azért gondolom ezt, mert kicsit mintha felnagyítaná a dolgokat, hiszen a "vízcsepp"-ben található ablak párkánya, magasabban van, mint a többié. Gondolom azért építkezni már '60-ban is tudtak az emberek.
Tehát a kört azt nem emeltem ki, mert sok benne a világos rész, és kiemelve még ennyi sem látszik belőle. Ha jól megnézzük, akkor a fényes részből mintha egy "Á"-nak az alsó két szára, és utána egy "S" kandikálna ki. Ez csak akkor látható - részemről - , ha a képet nem nagyítjuk a mostaninál tovább. Ha feltételezésem helyes, és ott tényleg azok a betűk vannak, akkor a korábban említett fél betűt, már nem nehéz K-nak azonosítani.
A "PARASZT" szót, feltéve ha van ilyen, azt a lombkoronában kell keresnünk, amin sajnos Én nem látok át.
Módosítom: Közben megnéztem a nagy képet is, és látom hogy az említett ablak, a háznak egy kiugró részén van, és ezért tűnik úgy, mintha magasabban lenne. Tehát az nem vízcsepp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Hálózati / IP kamera
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 , FHD+ IPS , Intel Ultra 5 135H, 16GB DDR5, 512GB NVMe SSD, Magyar vil bill
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest