Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát, az valahogy engem nem fogott meg. És sajna, vagy nem sajna, de láttam a játék véget. És úgy tudom elég komoly problémák vannak a kamerakezeléssel, és az irányítással.
-
hombre[EU]
nagyúr
Nem látom a TheLastGuardian-t... Miért?

-
Silεncε
őstag
Jó kis lista, köszi érte
A DQ11 felkeltette a figyelmemet, de sajnos utánanézve turn based JRPG, szóval nálam ez ki is esik. A másik a Nier, halottam már róla sok jót, ment is whislistre, majd nagyobb akcióban beszerzem PC-re. A többi nekem valszeg kimarad, lévén nincs PS-em (és nem is tervezek venni). -
.LnB
titán
Abszolút hidegen hagynak a trofeák. A Spider-Man plat lett mert könnyű volt elérni, és a Nier:Automata. Más nem.
Én elsősorban a történetek miatt játszok, vagy a különleges ötletek, megvalósítások miatt. Az Unravel mindkettőben jó.
Egyébként a bejegyzés végén ott a gamecard-om, ott mutatja, hogy két platinám van.
-
törölt tag
Ebből melyik lett a 100%? Tavaly év végén volt egy cikk, miszerint Stallion83 elérte a 2 millió GS-t. Épp ezért az idei évre kitűztem a 100 ezer elérését, de sajnos rá kellett jönnöm, nem vagyok egy nagy farmolós. Qube 2-t sikerült megcsinálni, most pedig a Wolfenstein New Order van a közelében. Unravel leírásod miatt lehet az lesz a következő játék, mellé a Little Nightmares-t ajánlom.
-
janeszgol
félisten
Hu koszi, ez nagyon hasznos. Ha valoban BC-s lesz a PS5, siman azt veszem meg akkor egy hasznalt PS4 helyett (ill. nem berelek), es akkor szepen atnezem ezt a listat. El is mentettem.
Kiveve a Detroit: Become Hunant. Azt mar most megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A DQ11 felkeltette a figyelmemet, de sajnos utánanézve turn based JRPG, szóval nálam ez ki is esik. A másik a Nier, halottam már róla sok jót, ment is whislistre, majd nagyobb akcióban beszerzem PC-re. A többi nekem valszeg kimarad, lévén nincs PS-em (és nem is tervezek venni).