- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
LittleNiki
üzenetére
nekem most lesz a napokban 8 éves a telóm, úgyhogy egyébként is cserélném lassan... a 10 collos tablet után meg csorog a nyálam.
-
LittleNiki
csendes tag
válasz
LittleNiki
üzenetére
nekem egy nexus 7-em van .. szal úgy már nem olyan baráti az ár a telóval

-
bambano
titán
én azt számolgattam, hogyha a mostani előfizumat átrakom olyanra, ami ehhez kell, kb. ugyanott vagyok előfizetés terén, meg 140k-ért kapok egy minőségi új telót meg egy tabletet.
ha egyébként nem akarsz váltani előfizetést, akkor annyira nem rossz üzlet.
szerk: a független 270k körüli árától én is lehidaltam

-
LittleNiki
csendes tag
hát nem olcsó, és tudom hogy a szolgáltatóknál olcsóbb de, brutál tarifával árulják ráadásul. És a legviccesebb hogy meg se lehet nézni csak a dobozban, akkor nyitják fel ha kifizetted. A nagy T betűs szolgáltatónál talán olcsóbb mint a "propeller"-esnél. És tudtommal a nagy T betűnél meg kell rendelni(kb 1-1,5 hónap). De ha azt veszem hogy egy jó tab + egy jó teló mennyit kóstál, akkor lehet inkább e mellett döntenék. Amúgy ezen problémát kiküszöbölve lehetett simizni
a padfone -t az Asus Magyarország eseményén, ki lehetett próbálni, és elég részletesen bemutatták a telefont. Sorba se kellett állni
minden asztalon volt egy belőle 
-
Gergosz2
veterán
tényleg szép, de az ára sokkolt.
-
bambano
titán
válasz
LittleNiki
üzenetére
nekem az is elég lenne, ha:
a./ valaki a kezembe adná 2 percre
b./ mondanék egy url-t, azt betöltené a böngészőbe és megmondaná, hogy mit lát.persze én telhetetlen vagyok, mert ahogy megláttam a tréh webjén, hogy adják akciósan, rájuk is telefonáltam, de nem volt még nekik készleten...
-
bambano
titán
megérne nekem egy kisebb összeget, ha tesztelhetnék egy ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Oura ring gen4 silver 9-es méret
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest