- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
math & statistics for computing students : Ez nálunk analízis néven fut.
mathematics and algorithmics: Ennek egyik fele diszkrét mateknek tűnik, a másik meg AAO-nak (Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok), bár az AAO-ba nekünk jóval több van.
probability and statistics: Ez Valószínűségszámítás és statisztika tárgynéven fut.
mathematics application and software: Na ilyen nálunk nincsBár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani
mathematical modelling: Ez is passz.Én amit gondolok róla... sokkal célirányosabb oktatási terv mint ami nálunk van. Ha mindent tudnék amit itt tanítottak nekem.... De így meg elvégzem és szinte semmihez sem értek magas szinten. Igaz mindenre tudok majd valami olyat benyögni, hogy "Jah, arról már hallottam".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Sorozatok
- Hobby rádiós topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest