Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
math & statistics for computing students : Ez nálunk analízis néven fut.
mathematics and algorithmics: Ennek egyik fele diszkrét mateknek tűnik, a másik meg AAO-nak (Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok), bár az AAO-ba nekünk jóval több van.
probability and statistics: Ez Valószínűségszámítás és statisztika tárgynéven fut.
mathematics application and software: Na ilyen nálunk nincs
Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani 
mathematical modelling: Ez is passz.Én amit gondolok róla... sokkal célirányosabb oktatási terv mint ami nálunk van. Ha mindent tudnék amit itt tanítottak nekem.... De így meg elvégzem és szinte semmihez sem értek magas szinten. Igaz mindenre tudok majd valami olyat benyögni, hogy "Jah, arról már hallottam".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- LEGO klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HBO Max
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár én a fraktálokra emlékszem valahonnan, de már nem tudom hogy milyen tárgy keretei között próbálták megtanítani