- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
bacsis: Igen, megérte lecsapni rá, hangos, nehéz és fogyaszt is, de mégis az enyém. Írtam róla bejegyzést is, amikor megérkezett: [link]
Athlon64+: Debian telepítésekor is lehet pipálgatni a kockákat, hogy milyen célokra akarod használni és ettől függően telepíti a csomagokat. De jobban szeretem és hasznosabb is, ha saját magam válogathatom össze a programokat, amiket használok. Például anno Etch esetében, ha kipiáltam azt, hogy adatbázis szerverként szeretném használni, akkor felrakott nekem egy Postgresql-t, de személy szerint MySQL-re lett volna szükségem. A grafikus felületet én sem használom, de kezdőknek jól jöhet az elején. Később vagy terembe helyezés után viszont elveszti a jelentőségét és csak az erőforrásokat zabálja. Egyébként meg bármikor nyomhatsz egy /ec/init.d/gdm stop-ot
c41r0^: Teljesen jogos a felvetés, nem a legjobban fejeztem ki magam a dologgal kapcsolatban. Azt akartam sugallni, hogy nem az a lényeg, hogy minél nagyobb tápegységet pakoljunk a gépünkbe, nem lesz ettől sem stabilabb, sem jobb. Gondolok itt például a Hipro vagy LC Power féle "ezerwattos" csodákra. Logikus, hogy a fogyasztás mértékében kell tápot választanunk és érdemes egy jobb hatásfokúra beruházni. Azt hiszem kicsit át is fogalmazom ezt a részt, mert félreérthető.
pschio, .mf: Még nem mértem fogyasztást, de nem is működik egyfolytában 0-24-ig. Pár dolog még beállításra vár. Egyébként annyiért, amennyiért hozzá sikerült jutnom úgy gondolom ajándék volt és nem azért vettem, mert fel akartam vágni vele
Volt már kisebb fogyasztású, kisebb hanggal rendelkező saját magam által összerakott home szerverem, de ez HP, ez gyári, ez redundáns, ez Xeon, ez SCSI, ez egy életérzés
Az is lehet, hogy terembe kerül majd. Kicsit olyan mint a kettes golf gti...öreg, semmi extra nincs benne, a kormány elforgatásához izomerő kell, de ha egyszer beülsz és odalépsz a gázpedálra rögtön megszereted. Mondani se kell, hogy golfom van
MOD: Ejj, több reakció érkezik a magára a gépre, mint a cikk lényegi részére
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest