- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Én nem nagyon égek Windows 10 tesztelési lázban, nyűg az egész már, nem tudok róla úgy írni, hogy ha nem élvezem. A Linux Mint-et csak mint tartalékos használom, úgy látom hogy másnak jó. Magamnak nem tudom felrakni elsődlegesnek, talán KDE verzióval teszek egy próbát, ha kijött. Főleg érzelmi okok miatt tartom többre az Ubuntuzást meg főleg a Debianozást a Mint elsődleges használata helyett. Meg a 14.04 alapú rendszerekben van egy bug, amitől nincs vsync a másodlagos monitoron. A vivid alapúakban már javították. De szeretem az LTS kiadásokat. Így maradt a Debian, ebbe nincs bug, és hosszú a támogatása is, fortélyokat meg menet közben tanultam meg. A Mint pedig amolyan revans volt a Windows 7-tel szemben, meg bizonyítás magamnak a blogban pontosan leírtam a történetet. Arról meg nem tehetek, hogy picit megkedveltem közben
. Azon az egy gépen igazán tökéletesen fut és a felhasználóknak is tökéletesen megfelel, kb nulla dolgom volt vele, se terminálhasználat semmi. Csak ment minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest