- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
rum-cajsz #16 üzenetére
A Bodhi én is próbáltam már, de nekem akkor nem tetszett. Persze a Puppy, amit sokan ajánlanak, még kevésbé teteszett, és akkor már inkább a Bodhi...
Egy eee904HD volt a tesztalany, annak sok hardverét a puppy nem ismerte fel (pl tapipad) és nem boldogultam vele, mivel nem vagyok nagy linux guru (mondhatni abszolute nem értek hozzá, csak használom.)
Egyébként az említett gépre én Lubuntut tettem végül, bár az nagyon "puritán", de minden működött megfelelő sebességgel. És annál meg a Bodhi sokkal szebb.
Egy próbát megér. Ezt a 64bitest meglesem én is a mostani gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest