Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronaldo
üzenetére
Én már merengtem eme hasábokon ezen korábban, és azzal teljesen egyetértek, hogy az éjjeli passzivitás után reggel kér egy számkódot. (Amúgy, ha jól tévedek, 4 óra inaktivitás kell ennek kiprovokálásához).
Nálam viszont egyértelműen növelte a számkódkérések számát a két koppal lezárt képernyő. Mióta erről leszoktam, és a főgombbal zárom a képernyőt, már tényleg csak napi egyszer kéri a kódot. Az meg szvsz belefér a biztonsági megfontolásokba. -
Taci
addikt
válasz
ronaldo
üzenetére
Ez szerintem biztonsági funkció, mert rá vagy kényszerítve, hogy a beállított biztonsági azonosítót (PIN, jelkód) használd, így nem felejted el (az ujjlenyomat-használat kényelme mellett).
Mindenesetre nekem is így működik, és én látok benne logikát. Plusz, nekem akkor is kéri, ha sokáig nem nyúlok hozzá. -
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest