Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ak76

senior tag

válasz koxx #2260 üzenetére

Én két másik üzletet ajánlok ezek helyett,(a partneroval egyszer már megjártam egy S3 apropóján),az egyik az Eurogsm a nyugati mellett,12 éve ott vannak,full korrekt a személyzet,gyári garanciát adtak a V10-re,a másik a Jemila,szintén a nyugatihoz közel,a G4 onnan származik,az is lepecsételt gyári garanciával,kb az általad felsoroltak árszintjén.

A többi készülékről csak annyit,hogy az S7 szerintem annyival nem jobb cucc mint amennyivel drágább,a fém kerete sérülékenyebb,az üveg hátlap egyértelműen az,a TW vagy tetszik,vagy nem,kamerában kb egy szint a két vas,és a sebesség is kb megegyezik.,az akku idő szvsz jobb mint a V10-nél,aminek egyértelműen ez a leggyengébb pontja.
    Az i6s is jó cucc,már ha képes vagy az idióta iTunest megszokni,no meg azt,hogy egy vacak videoplayer 10 dollár,meg úgy általában,minden app rohadt drága hozzá.
    Ja,és a 16 Gb-s fix tárhellyel kerül jó hatvanezerrel többe,mint a bővíthető,és alapból 32Gb-s V10-es.
    Azért szvsz ez utóbbi nagyon nem mindegy.

• E2E4

aktív tag

de ugye V10 volt az első jelölt.
    Sokszor az első megérzés a helyes. :K

Akkuban hogy bírja?
    Éppen most fejeztem be ez irányú tesztelés sorozatomat, így egészen pontos választ tudok adni.
    A mai érték olyan lett, hogy kénytelen leszek átírni a téma-összefoglalót. :Y

Beszéljenek a képek: (amíg le ne szedem ;) )

A lényeg: 4%-os akkumulátor töltöttségnél: 18 óra 58 perc akkumulátor használat, és 8 óra 1 perc 5 másodperces SOT.
    Kell ennél több?
    Nekem például nem. Alig bírtam már a végén, hogy lemerüljön. :D

S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.
    Nem szeretnék elfogult lenni, és tény, hogy annyira nem ismerem a felsorolt készülékeket, mint a V10-et. De bátorkodom picit "moderálni" a mondatodat:

S7, htc 10, i6s tudom, hogy annyival kevesebbet adna, amennyivel többe kerül.

Miben adna kevesebbet?
    A teljesség igénye nélkül:
    - Ütésállóság
    - Kopásállóság
    - Másodlagos kijelző (Amit most már, hogy megszoktam, eléggé hiányolnék, ha nem lenne.)
    - A legjobb Hi-Fi minőség az okostelefonok között (Bátran jöhetnek a felsorolt készülékek egy tesztre. ;) )
    - Kiválóan optimalizált rendszer (Pl. a Samsung TouchWiz-e ehhez képest programozói rémálom.)
    - Kitűnő kamera (Bátran tesztelném a felsorolt készülékekkel együtt pl. sötétben, vagy gyér látási viszonyok között - de ezt a G4-ből már magad is megtapasztalhattad.)

Inkább nem írok többet, mert mert nem szeretnék elfogultnak tűnni, mindamellett nincs szándékomban senkit sem meggyőzni. :K

• Litván Zongora

aktív tag

Hi,

Szerintem ezek közül messze a V10 a legjobb választás. Az akkuja nem a legerősebb pontja, de egy napot kibír küldve is.

Új hozzászólás Aktív témák