Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Én két másik üzletet ajánlok ezek helyett,(a partneroval egyszer már megjártam egy S3 apropóján),az egyik az Eurogsm a nyugati mellett,12 éve ott vannak,full korrekt a személyzet,gyári garanciát adtak a V10-re,a másik a Jemila,szintén a nyugatihoz közel,a G4 onnan származik,az is lepecsételt gyári garanciával,kb az általad felsoroltak árszintjén.
A többi készülékről csak annyit,hogy az S7 szerintem annyival nem jobb cucc mint amennyivel drágább,a fém kerete sérülékenyebb,az üveg hátlap egyértelműen az,a TW vagy tetszik,vagy nem,kamerában kb egy szint a két vas,és a sebesség is kb megegyezik.,az akku idő szvsz jobb mint a V10-nél,aminek egyértelműen ez a leggyengébb pontja.
Az i6s is jó cucc,már ha képes vagy az idióta iTunest megszokni,no meg azt,hogy egy vacak videoplayer 10 dollár,meg úgy általában,minden app rohadt drága hozzá.
Ja,és a 16 Gb-s fix tárhellyel kerül jó hatvanezerrel többe,mint a bővíthető,és alapból 32Gb-s V10-es.
Azért szvsz ez utóbbi nagyon nem mindegy. -
E2E4
aktív tag
de ugye V10 volt az első jelölt.
Sokszor az első megérzés a helyes.
Akkuban hogy bírja?
Éppen most fejeztem be ez irányú tesztelés sorozatomat, így egészen pontos választ tudok adni.
A mai érték olyan lett, hogy kénytelen leszek átírni a téma-összefoglalót.
Beszéljenek a képek: (amíg le ne szedem
)A lényeg: 4%-os akkumulátor töltöttségnél: 18 óra 58 perc akkumulátor használat, és 8 óra 1 perc 5 másodperces SOT.
Kell ennél több?
Nekem például nem. Alig bírtam már a végén, hogy lemerüljön.
S7, htc 10, i6s nem tudom, hogy adna-e annyi pluszt amennyivel többe kerül.
Nem szeretnék elfogult lenni, és tény, hogy annyira nem ismerem a felsorolt készülékeket, mint a V10-et. De bátorkodom picit "moderálni" a mondatodat:S7, htc 10, i6s tudom, hogy annyival kevesebbet adna, amennyivel többe kerül.
Miben adna kevesebbet?
A teljesség igénye nélkül:
- Ütésállóság
- Kopásállóság
- Másodlagos kijelző (Amit most már, hogy megszoktam, eléggé hiányolnék, ha nem lenne.)
- A legjobb Hi-Fi minőség az okostelefonok között (Bátran jöhetnek a felsorolt készülékek egy tesztre.
)
- Kiválóan optimalizált rendszer (Pl. a Samsung TouchWiz-e ehhez képest programozói rémálom.)
- Kitűnő kamera (Bátran tesztelném a felsorolt készülékekkel együtt pl. sötétben, vagy gyér látási viszonyok között - de ezt a G4-ből már magad is megtapasztalhattad.)Inkább nem írok többet, mert mert nem szeretnék elfogultnak tűnni, mindamellett nincs szándékomban senkit sem meggyőzni.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)