Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CUCU00
csendes tag
Léci vk tudna nekem a saját tapasztalataiból kiindulva mondani pár szót erről az LG-ről, esetleges hibáiról, valamint, hogy szerintetek ez vagy a HTC Wildfire éri meg jobban. Kössz előre is.
-
MikroTikker
tag
Mivel nemrég jelent meg, így szerintem, ha vannak is hibái, még nem nagyon tapasztalhatta a használója, mert azok aligha pár hét alatt jönnek ki - ami meg rövid idő alatt is észlelhető, az a tesztben szerintem amúgy is össze van foglalva.
Ettől persze még jó, ha valaki tud ilyet, az ne fogja vissza magát! Csak nem tudom, mennyi lesz a jelentkező
Én azért még várakozó állásponton vagyok. Mennyire mehet le vajon az ára? Én nem számolok annyira eladással, amilyen kétbalkezes vagyok, előbb kinyírom, mintsem magamtól leváltanám - 1-2 évig szokták csak bírni a strapát a telefonjaim, a múltkori a kádba vetette magát a kezemből Meg ilyen szempontból a karcolódó plexi sem lehet kedvező, mert eladásnál az esztétikai hibák azért csökkentik az árat rendesen... -
BenceShearer
aktív tag
válasz MikroTikker #203 üzenetére
Nekem ilyenem van, több mint egy hónapja, elégedett vagyok vele, DE..!!!
2 nagyobb ismert szoftveres(remélem nem hardveres) hibája van, amit remélem javítani fognak.
- az érintőkijelző sok CPU-t használ. Ha megnyomod, akkor felmegy a proci terhelés 100-ra. Sok játék emiatt lassul be, mert hozzá kell érni a kijelzőhöz, és akkor kegyetlen beszaggat. (NFS Shift, Fifa10). Remélem ez egy driver cserével javítható.
- a másik az SD kártyák kezelése. Sok memória kártyával újraindul a telefon (PIN-t kér). Nekem a hozzá kapottal(!) is azt teszi (2GB Samsung), ha be van kapcsolva a mobilnet (hogy mi köze hozzá, nem tudom). Most tesztelem egy 4 GB-os SDHC Kingstonnal, eddig nem volt reboot. Remélem ez is javítható benne.
Egyébként itt: XDA Fórum van sok infó, lehet mazsolázni.
Eddig nem jött kis semmilyen frissítés hozzá, lehet, hogy a 2.3-ig nem is akarnak kiadni már új firmware-t.
[ Szerkesztve ]
-
talpalavalo
aktív tag
válasz MikroTikker #203 üzenetére
Ja a karcolódásról inkább ne is beszéljünk :S én sem nagyon tudok vigyázni rá, hiába a tok hiába minden zsebben hordom az meg ilyen :S
Csúnya csúnya de az értékéből veszít csak ezzel a használhatósága pont ugyanolyan marad....Bence: Ezek igen érdekes problémák, azaz nem tudom mi kezek, mert kétlem hogy olyan óriási nagy különbség lehet 2 külön márkájú SD kártya között, valahogy nehéz azt elképzelni... Meg ha egy másik SD kártyával jól megy akkor nem lehet hogy alapból az SD kártya volt rossz?
-
BenceShearer
aktív tag
Új Firmware várható....kíváncsi vagyok mikor lesz meg a magyar illetve javítják-e benne az ismert nagyobb hibákat.
"I connected my phone via wi-fi today and to my surprise, the Update Notification in the phone prompted me that V10E_00 is available (my stock firmware is V10B_00).
I was a little skeptical at first (cause I already tried flashing via kdz updater to v10C and v10A before putting it back to v10B since there really was no difference) so I turned on the official LG Software Updater, and there really is an update available, so decided to go ahead with it.
Will keep you posted on the verdict...
UPDATE: the update went smooth (though I had to manually turn the phone back on).
what i noticed:
1. all apps and contacts and messages are still intact. same bloatware still there too (layar, app advisor, task killer, et al..)
2. 2 new apps in the application directory ("App installer" and "Games")
3. android version is 2.2.1, Build Number FRG83 (it used to be 2.2 and FRF** as I recall)
4. kernel version is 2.6.32.9 dated NOV 30 2010 (it used to be OCT 5, 2010).
5. Phone got unROOTED (as expected)hope this addresses the random reboots, sd card gets unrecognized and the lgmits error thing... will observe as time flies...
UPDATE 2:
z4root (v1.3) can't root this thing"[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
válasz talpalavalo #205 üzenetére
Több ember küzd ezzel a problémával. Most lassan két napja hibátlan, hogy a hozzá kapott SD helyett egy Kingstont tettem bele. Bekapcsolva hagytam végig szinte a mobil netet, egyszer sem volt restart vagy fagyás.
Nem hiszem, hogy az SD lenne rossz, mert hibátlan, nálam csak a bekapcsolt mobilnet okozta a halálát, mikor a gép készenlétben volt. Egyébként azzal sem fagyott soha. Bár el nem tudom képzelni, ez mit befolyásol, nem értem ennek mi köze lehet hozzá. Talán a mobilnetnél valamiért baszogatja a kártyát készenléti módban, és valami driver bug miatt egyes kártyáknál valami galiba van....tényleg nem tudom.
A képernyő érintés-lassulás probléma meg nem tudom LG hiba-e, vagy ilyen az összes vezérlő....
No de egyeseknek már van új soft (2.2.1) ([link], majd lássuk mi változott.
[ Szerkesztve ]
-
kenguroo
tag
válasz BenceShearer #207 üzenetére
Reméljük, hogy mire piacra dobják itthon valszeg ezeknek a betegségeknek már nyoma sem lesz.
LG nagyon belehúzott, lehet hogy az övéké lesz az első 2 magos teló is, úgyhogy én csak annyit mondok hajrá! -
kenguroo
tag
Melyik? Az optimus one? Én csak a gsmline-on tudom hogy kapható, de még egyik szolgáltató sem láttam. Szvsz a szolgáltató nem meri bevállalni, hogy sz*r telefont áruljon - lehet hogy át sem veszi a gyerekbetegségek miatt - szal ezért gondolom, hogy mire ténylegesen árulni kezdik a telót, már ezeknek nyoma sem lesz - remélem.
-
lexxa83
csendes tag
Az LG Optimus One-ra gondolsz, az már kapható hazánkban. A 2x kétmagos már cifrább kérdés. Előbbi reális védelmi áron kapható, utóbbi mézédes álmainkban. Az LG-ről én mindig csak rosszat hallottam. Világ életemben. De most valahogy változnak a szelek. Vajon miért?
-
jooker82
nagyúr
válasz michellsoft #214 üzenetére
A bladdel milyen panaszok vannak?? olcsó húsnak amúgy hig a leve...
Nekem optimus van már fél éve de mégcsak megse pisszent,h vmi baja is lenne...de a topicjába se irnak hibákat...Most ebből az one ból 2 hónap alatt már 2 milliót adtak el...annyira rossz akk nem lehet..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
BenceShearer
aktív tag
Nálam remekül muzsikál az Optimus ONE. Karc nincs rajta (1,5 hónapos), fólia sincs rajta. Igaz, zsebben tartom, vigyázok rá. És nem bántam meg, nincs rá panaszom.
Az SD hibát az új már az FW (2.2.1) javította (magyar még nincs), a másikat amint fentebb említettem (képernyő nyomásra lassulás) meg a google ígéret szerint a 2.3 nyújt vigaszt. (ez nem csak Optimus One probléma).
-
roti86
őstag
válasz kenguroo #210 üzenetére
Igen a P500 Optimus One-ról beszéltem, már kapható egy ideje kis hazánkban is kártyafüggetlenül. A szolgáltatókhoz még nem került be (valószínűleg karácsony előtt így is van elég forgalmuk), de tuti meg fog jelenni ott is, hiszen külföldön a T-mobile már forgalmazza Optimus T néven.
-
majkel
tag
válasz michellsoft #214 üzenetére
Azért van ez így, mert Androidos berkekben ez egy baromi népszerű darab. Olcsón ad nagyon nagy teljesítményt. Csak éppen ez a minőség rovására is megy... vissza is hívták az ÖSSZES darabot, mert egyszerűen hulladék. Most elvileg visszajött egy új széria ami elvileg jó, de én tuti rá sem nézek addig amíg nem lesz minőségibb a márka!
Én nem várnék a szolgáltatói példányokra, sokszor nem olcsóbbak, mint a kártyafüggetlen. Persze nálam az is játszik, hogy én eleve csak független készülékeket szoktam vásárolni, mert utálom a szolgáltatói korlátokat.
-
michellsoft
csendes tag
Jelentem, csatlakoztam a klubhoz.
Lenne is egyből 2 kérdésem:- a képernyőn a bal alsó sarokban van egy világosabb rész, L-alakban, olyan mintha nyomódna az LCD, de lehet hogy csak erősebben világít ott a LED. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- az adókörzet információkat SMS-ként kapom meg, nem írja ki úgy sehol mint pl egy Nokia. Ez normális?
-
BenceShearer
aktív tag
válasz michellsoft #219 üzenetére
- nálam nincs ilyen, normál LCD bevilágítás van a sarkokban (tehát ott egy picit világosabb)
- nem tudom, sosem használtam
-
BenceShearer
aktív tag
Úgy néz ki szervizbe kell vinnem a telefonom. Telefonáláskor megszakad, nem hallják amit mondok, aztán megjavul, megint elmegy, másodpercenként. Téretőt is néha dobja.....
Másfél hónapos.....
-
roti86
őstag
válasz BenceShearer #221 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom, remélem korrektek lesznek a szervizben. Pech, hogy pont karácsonykor adja be magát.
Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz BenceShearer #221 üzenetére
Külföldi oldalakon nem olvasgattad,hogy mások is irnak ilyet??? A sim kártyát majd próbáld ki másik telefonba,lehet,hogy abba van a hiba...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
BenceShearer
aktív tag
Elsőként mindenkinek Boldog Karácsonyt!
A teló teljesen megadta magát, sokszor még simán a hálózatot (2g/3g) sem látja....így jártam.
No de nem bosszantom magam ezzel karácsonykor, inkább a családdal és barátokkal foglalkozom! Remélem azért jövő héten el tudom vinni szervizbe, és nem kell hetekre ott hagyni.
-
BenceShearer
aktív tag
Hard Reset sem segített.....na, majd hétfőn foglalkozom vele....
-
jooker82
nagyúr
válasz BenceShearer #224 üzenetére
Akkor szerintem az antennájával lehet valami...de valóban a szerviz majd megmondja...
Boldog Karácsonyt!!LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
zso73
veterán
Az Optimus GT, 540 VS One kérdésre mi a válaszotok ?
Januárig kell döntenem. A szépség annyira nem volt fontos!!"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
CUCU00
csendes tag
Hello. Az a kérdésem, hogy a GPS az LG OPT.-ban elérhető-e mobilinternet nélkül(ha lenne vk vm tapasztalat ezzel kapcsolatban azt megköszönném)?
-
Inarus
addikt
Omnia 2 WM-es kütyü, annak minden előnyével és hátrányával, az SGS meg már jóval magasabb kategória, mint az Optimusok. One-ról nincs tapasztalatom, a GT40 a 21-es frissítéssel sokat javult. Amúgy a One mellett a GT540-ről csak akkor van értelme filózni, ha spórolni akarsz.
-
Andee_26
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy ilyen telót. Szerintetek fog még lejjebb menni belátható időn belül az ára? Vagy ez a mostani 63-64 már reálisnak mondható? Nem értek hozzá, ezért gondoltam, hogy hozzátok fordulok ez ügyben.
Előre is köszi a választ.
-
zso73
veterán
Köszi a korrekt válaszokat!
A döntés megszületett. OneA GPS mennyire jól műxik? Offline módban Rigóval menne , vagy a layar-ral. Pontosság, műhold eldobálás, és állandó újratervezés hiba jelentkezik?
Autós töltő, és tartó van hozzá? Vagy ki mivel használja?Andee26: Szerintem le fog menni. A GT 540 is esett 67-ről 40-re 3 hét alatt. Én kivárom a januárt.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
jooker82
nagyúr
-
CUCU00
csendes tag
Helo. Nekem is One-m van, csak annyi a problémám, hogy nemtom hogyan kell használni a GPS-t offline módban,mert amikor bekapcsolom, akkor sokáig keresi a gps hozzáférhetőségeit, de nem történik semmi(amugy a navigációban vagy abban az autós cuccban kell elindítani)?
-
zso73
veterán
-
zso73
veterán
Ilyet hol lehet venni itthon? Autós töltő vajon van a készülékhez?
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
jooker82
nagyúr
Az nem az új arena lesz,hanem egy amerikai verzió,tehát az sok vizet nem zavar a p500 árába... a 2x meg egy fullos 3 szor annyiba kerülő telefon lesz mint az one...ugy az megint nem zavarja meg az árát......
Autóstöltőt én utángyártottat vettem a médiába 850 én és tökéletes...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Andee_26
csendes tag
válasz jooker82 #244 üzenetére
Kettőből nulla, de majd még próbálkozom. Csak fekete, ezüst, ezüst-kék és piros van. Kérdés, hogy érdemes-e várni, lesz-e egyáltalán fehér. A piros nekem nem annyira jön be, ízlések és pofonok.
Még egy dologban segítenétek? Ha jól látom a legtöbb helyen csak sima bolti garival lehet kapni. Szerintetek az mennyire gáz, ha nem gyári garancia van hozzá? Eddig csak Nokiát vettem függetlenül és ahhoz volt gyári gari. Mennyire szoktak segítőkészek lenni, ha esetleg gond van a telóval? Tapasztalat? -
CUCU00
csendes tag
Helo. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek az Android Marketról, ill. AVG vírusirtóról, hogy vk letöltötte-e és, hogy van-e vm tapasztalata róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest