Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Kodiak88 #18719 üzenetére
nos, nekem bőven megfelel az , amikor utca részletességgel mutatja, az már elég arra hogy megnézzem merre kell menjek...
hmm...de lehet tudom mi a probléma....ugye először rámész az "online maps"-ra:
itt ki kell választanod hogy melyik online térképről szeretnél "leszívni" adatot.
Ha a google maps-nél maradunk, akkor itt is van sok választásod:
-lehet a Classic (én ezt szoktam használni, én a hagyományos térkép nézetet preferálom)
-Satellite (szerintem te ezt akarod használni)
-Hybrid
-TerrainNa, válaszd ki a Satellite módot, és hozz be egy kívánt térkép területet (most wifi bekapcsolva van persze) .
Ezután kattints át jobb felül arra hogy "Download map", és ott pl. válaszd ki azt, hogy "This screen".Ezután válaszd ki azt hogy "SQL - separate map" (mivel offline módban akarsz majd nyomulni).
De persze itt nem látszanak az utcanevek, ha az is kell, meg a menőzős műholdkép, akkor válaszd ki a hybrid módot a térképnél!
Ezután beállíthatod a nagyításokat, és szerintem itt a legnagyobbnál gyönyörűen látszanak a házak a műholdfelvételen...
Most teszteltem, és a Locus célkeresztjével egyező egy autó mérete a képen Szerintem ez elég nagy nagyítás már Mondjuk a srácok kezében lévő sörnek nem tudom elolvasni a márkáját, de majd az unokáinknak lesz olyan teló is
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
tesopapa
aktív tag
válasz Kodiak88 #20740 üzenetére
Ez egy nagyon jó kis könyvtárazó progi, ikont rendelhetsz hozzá, átnevezheted. Van benne alapértelmezett kategória, de létre is tudsz hozni könyvtárakat, bármit beállíthatsz. Ha új progi kerül fel , megkérdezi, hogy melyik könyvtárba tegye.
A sima könyvtárnál, amit kérdeztél ott azt hiszem a húzd és dobd elv működik, viszont ott nem nevezheted el ill nem cserélhetsz ikont.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz Kodiak88 #24883 üzenetére
Az a baj , hogy az overclock program eleje ami root hozzáférést biztosít a telefonhoz az fut hibára. Indítsd újra a telefont. Az segíteni szokott.
Normálisan úgy kell működjön , hogy lefut a rageagainstthecage ezt az usb csatlakozás megszakadása majd újracsatlakozása jelzi . Ennek a résznek kell rendben lennie . Utánna menni fog a többi. Szóval az eleje lenne a lényeg . -
joestone
addikt
válasz Kodiak88 #25656 üzenetére
Sajnos az ext2 nem viseli jól a leállásokat. Kellene csinálni 2.1 alá egy e2fsck programot vagy letölteni és lefuttatni a /dev/block/mmckblk0p2 -re .Ez javítja az ext2 -őt és utánna működni fog megint. Vagy linux alatt csinálsz rá egy fsck-t. Teljesen normálisan az app2sd-nek úgy kellene működnie , hogy mountolás elött lefut egy fsck az ext particióra ugyanúgy ahogyan a fatra lefut.(legalábbis 2.3 alatt). Sajnos , ha a teló eldobálja az sd-t bekövetkezhet ilyen. Vagy fsck-t futtatsz vagy recoveryben csinálsz egy backupot az ext2 -re (ha az tudja olvasni egyáltalán) újraformázod az ext2-őt , visszaállítod mentésből az ext2 tartalmát.
-
Kodiak88
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest