- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
Kreczr #15973 üzenetére
Nálam előfordult akadás a 2.1-el, de most nyomozom az okát, valószínűnek tartom hogy egy widget vagy progi akasztja meg.
Teszteredményekben látszik a 2.1 gyorsulása az 1.6-hoz képest
Linpackban 1.6-os rendszer MFLOPS 2.8 eredményeket produkált
a V20a 2.1-es most 3.7-et dob.
párom V20b-je 3.8-at tud
Mondjuk ezek karcsúak a sokak által használt módosított romokhoz viszonyítva.. Ott jóval nagyobb fejlődés van gyorsulás téren.
Az akadásra visszatérve nálam van egy sejtésem melyik progi okozhatja a problémát:
http://www.appbrain.com/app/animated-weather-widget-clock/com.mobilityflow.animatedweather.free
Persze ez még csak sejtés, de leszedtem ezt az ingyenes verziót, és feltettem a pro változatot, amiben nincsenek reklámok, így eddig még nem volt beakadásom... remélem nem is lesz.. -
Blokkolnam0
aktív tag
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Kreczr #11697 üzenetére
a telefonodon lévő oprendszerről, ha nem világos mi az az Android OS:
[link]hmm, én is most olvasgatom először a wikis linket, érdekes, nem vagyok szakmabeli, mármint programozó, (fizika + kicsit pötyögök C-ben meg LabView-ban), de érdekes dolgokat lehet itt olvasni (már értem miért ennyivel gyorsabb a 2.2 a 2.1-hez képest):
Android 2.2 (Froyo) [szerkesztés]
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:
* Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
* JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
* Stream és push támogatás
* Adhoc WiFi megosztás
* Teljesítmény és felületi javítások
* Az alkalmazások nagy részét a microsd kártyára lehet másolni és ugyanígy vissza is lehet. -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Kreczr #11697 üzenetére
pontosan milyen OS frissítést látsz te ott? én csak a PC suite szoftvert látom, OS upgrade support tool-t, reklámokat, meg ilyesmiket...az LG szoftverrel lehetne frissíteni a neten át 2.1-re az Androidot, de ezt inkább ne próbáld meg, mert könnyű téglázni a telót (pl. nincs minden drivered meg rendesen, stb).
Ha 2.1 androidot akarsz, akkor olvass utána hogy kell manuálisan megcsinálni. Vagy kérj meg valakit, ha nem világos a dolog. Vagy inkább várj, sok embernek bőven megfelel az 1.6 is.De hogy mit "tesz jobbá" egy OS frissítés, ezen jót mosolyogtam, googlizz rá, hogy Android OS, és nézegesd hogy pl. egy 2.1 miben tud többet mint egy 1.6...
(pl. 1.6-ra nem tudsz natív Skype-ot rakni, 2.1-re igen, stb...) -
fabicska
tag
Szia.
Bluetooth-al nekem se ment, de egy 10 perces kínlódás után kábelesen felismerte a telefont.
A vicc az, miután ment minden flottul, uninstalláltam a programot, mert semmi újat nem tudott. Amire nekem szükségem van, az megy memóriakártya olvasó módban is.Üdv.:
fabicska -
AXisBOLD
addikt
tényleg ilyen. ne aggódj.
nálam is ez van és mások is írták ebben a fórumban, hogy ugyan ezt tapasztalták.
ez a "nyiszorgó" hang az érintésérzékeny felület két rétegének nem megfelelő össze"ragasztása" miatt van. gyárilag ilyen az optimus, de a működést nem befolyásolja.
kicsit szokni kell és egyre többször fogod eltalálni úgy, hogy elsőre érzékelje a lenyomást
.
szerk: ha nagyon zavar és 3 napon belül vagy élhetsz minőségi kifogással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest