Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
FET-MEN
veterán
Hello, véletlen nem a fölöttem lévő hsz. nak akartad ezt írni?? mert ha valaki enyémet akarja megvenni az egy vagyon lenne. én min 27k-t kérnék érte. és már nem új , sem fóliás, de tokba volt hordva..meghát, nem éri meg eladnom , mert jobbat nem nagyon tudok venni ebbe az árba.
# azér mondom okker No PROBLEM
[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
radamsky
senior tag
Sajnos nagyon lemaradtam a topik olvasással, szép korrekt hozzászolások vannak benne azaz nagyon sok hogy visszaolvassak
Már kérdeztem, de most talán lesz időm szorakozni az LG gt540-el a napokba
Ami a kérdésem
nekem gyári 2.1-es van rajta, semmi akcio semmi root stb. Nagyon kevés a hely a gyári romon, és már unom hogyha kell valami akkor egy progi lekap majd a progit felteszem, aztán csere ha más kellProbálkoztam az Appsd-vel is, érdekes régen még tavaly ment szépen, de most összeomlik a rendszer. A Joostone féle mozgatoval játszottam.
probáltam visszaolvasni, de csak ugymond bizonytalanabb lettem
A 2.1-es romomrol merrefele induljak el ha szeretnék egy frissebb rendszert?? melyik leirást kövessem?? Windows Xp-ém van és nem szeretném a telefont nélkülözni 2-3 hétre mert szervizbe kell küldenem, igy valami támpont kellene mi az első lépés majd a második
Ami tervem hogy minden müködjön, esetleg az akksiidő is picit növekedjen, illetve sd kártyára pakkolja a cumokat vagy legalábbis egy részét
Ha valaki megtisztelne hogy nagy vonalakba leirja nekem merrefele induljak akár privibe akkor nagyon megköszöném
-
dinin
tag
Melyik launcher-t ajánljátok Rc4-hez? Mostanában a launcher pro elég lassú, és sokszor indul újra, annak ellenére, hogy be van állítva a memóriában tartás. Go laucher, Zeam, Adw, vagy valami más?
Olyan lenne jó amiben több dokk van, úgy mint a laucher pro-ban.
Thx -
FET-MEN
veterán
válasz apaszka #37460 üzenetére
ja, majd meglátom, 3 kor megyek a haveromhoz, amúgy öcsém felajánlotta hogy el akarja cserélni a galaxy minjét a GT540-esemre.. szerintetek?? a felbontása az elég guy, de viszont hangosabb, újabb az op-rendszer, gyárilag 2.3, kapacitív multi tuccs, viszont a kamerája az nem autofocusos,
Iphone 7
-
SPY0817
aktív tag
Asszem frissítenem kell az Rc2es romot mert a jelenlegi nagyon merül wifi használata meg borzalmas tapasztalatok az újabbal?
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
SPY0817
aktív tag
válasz hackeeeee #37464 üzenetére
nem volt bár az lehet majd érdemes lesz...
nekem olyat csinált hogy vagy nem akar róla leakadni és lemeríti rendesen... vagy sose akar rácsatlakozni... meg beakad a wifi ikon.. ott van akkor is mikor pl a semmi közepén vagyok xd| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
5150head
senior tag
Hali! Feltettem az új rc4et. Ha a statusbart lehúzom és bekapcsolom a rezgés/hívást rezzen egyet a telefon amit nagyon furán teszi.
Alap rezgés hang mellett még egy sokkal hangosabb zizegő hangot ad ki (mintha magas lenne a rezgés ereje)
Ezt rc3nál is tapasztaltam, utána felment joe romja, azt használtam most kb 1-2 hétig, de gondoltam kipróbálom az rc4et és itt is csinálja. Ez mitől lehet?
Ha hívnak akkor nem csinálja. -
5150head
senior tag
válasz hackeeeee #37467 üzenetére
Szia hackeeeee
Próbáltam beállítani a belső tárhely méreteit ezzel a progival amit múltkor linkeltél. Ahogy elindítom szinte azonnal lefut, de nem történik semmi. Ez mitől lehet?
Fastbootom tuti jó mert abból flasheltem most fel az új rc4et. Rendszergazdiban futtatom.
Amúgy mekkorára érdemes állítani h elférjen az ember? Elég sok progit használok, játékből csak 1-2 van fent. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 5150head #37470 üzenetére
Mert kb. azonnal le is fut, nem is nagyon tűnik fel, hogy csinálna bármit is. Telón lehet látni, hogy csinál valamit.
Ottani adat a megfelelő. Én 160-ra raktam a rendszert, biztos ami biztos. Rendszer nem hízik, szal elvileg 150 is elég.
A rezgés ereje asszem RC2 óta visszább lett véve, lehet azért tűnik furcsának. Bár nekem fel sem tűnt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
buktagt540
senior tag
Nem tudjátok,hogy kb mikor lesz RC5? Csak mert kicsit instabilnak és lassúnak tűnik már az RC2(néha csak úgy kikapcsol).Vagy inkább tegyem fel az RC4et?
Ja igen és ezt a swap dolgot elmagyarázná valaki?XDA-n olvastam,hogy 300-400 MB swap kell egy gameloft hd játékhoz....[ Szerkesztve ]
-
dinin
tag
válasz buktagt540 #37472 üzenetére
Inkább tedd fel az RC4-et
-
m165le
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem a telefont, és megakadtam pár dologban.
Valahogy sikerült feltenni a Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM -ot , meg a recovery menüt.
Innen nem tudok továbblépni, az újabb rom telepítésével.Problémák
1. A win7 nem látja az sd kártyát, nem tudok másolni rá ( az általatok javasolt driverek telepítve, az összes drivernél mejött a zöld pipa), emiatt nem tudok recovery -ből telepíteni.
2. fastboot módban meg összedugom az usb -vel a telefonont, látom hogy történt valami, az eszközkezelőben megjelenik egy "android" nevű eszköz, amit a win7 nem ismer fel.
ebben az állapotban van egy kék képernyőm, és nem tudom, hogyan kéne továbblépni.
(egyáltalán nem tudom, hogy az általatok leírt fastboot parancsokat milyen programban kell begépelni, a parancssorba hiába gépelem)3. Hogyan lehet a download és a fastboot módból kijönni, mert nekem csak az aksi kivételével sikerül.
Bocs, ha nagyon bugyuták a kérdések, de most látok először androidos telefont.
-
5150head
senior tag
válasz m165le #37474 üzenetére
1. Ha be van kapcsolva a telcsi, rádugod a gépre, statusbar lehúz és ott engedélyezed az sd kártyára való másolást. (adattár mód) A recovery-s romot bemásolod a clockworkmod/backup mappába. Ezután recoveryből a restore menü alatt el tudod indítani a flash-t.
2. Ha fastboot módban rádugod a telcsit a gépre és csippan akkor felismeri és lehet rá flashelni. Ha nem csippan akkor várd meg míg lehúzza a telepítőt.
Fastbootból való flasheléskor kell egy flasher progi, amivel flashelsz, de lehet parancssorból is. Fastbootban való flaseléshez ajánlom a Fastbootflasher 2.0 (milyen meglepő nevű XD) programot. Ezzel lehet parancssorból is flashelni. Ha nem megy a recovery-s flash leírom hogyan.3. Fastbootból a fastboot reboot parancsal lehet újraindítani a telcsit Downloadban pedig csak aksikivétellel (tudtommal) Recoveryben meg van egy reboot opció amivel szintén újraindítható a telcsi.
Azt ajánlom ha fent van a recovery akkor ne vacakolj a fastbootal.
[ Szerkesztve ]
-
ZiaN
tag
Nekem (is) valami gond van a fastboottal... Teló fastbootban, minden driver a helyén (recovery eng. romot fb-vel tettem fel anno) de nem csinál semmit, a pcre kötve meg gyorsan hármat csippant, mintha hibás usbt tennék fel...valami -suspend-- --reset-- --portchange-- --reset-- --portchange-- ... szöveget ír ki! Tuti ésszerű megoldás van rá, de a Gugli most nem volt a barátom
Ja igen, win7em van, és minden drivert újra raktam tegnap a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
SE Xperia Mini Pro
-
blkmrkt
csendes tag
helló!
Szerintetek a Galaxy Mini vagy a GT540 érné meg jobban?!( a gt540 majd' fele annyiba kerülne)
előre is köszi -
apaszka
veterán
Az RC4 ben nagyon halk lett a videó felvétel hangereje?!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
trutyi
aktív tag
éjjel 25%-ot zuhant az akku szintem este vettem le töltőről és alvó állapotban volt
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
csl1982
tag
Sziasztok,
egy jó tanács, semmiképp se vigyétek gariba vissza custom rommal a telefont.
A "szervíz" szerint a javításnál kizáró ok a módosított rendszer, azaz szerintem sz...tak a hibára, CMmel indul a telefon, akkor visszadobjuk. Szóval 1 nappal a gar lejárata előtt saját pénzen cseréltettem az érintőpanelt.
Részemről soha többé LG (pedig most fogunk berendezni egy lakást...), tudom, hogy ár/értékben jó, de mire megint tönkremegy ez a sz... addigra csak feljönnek a kisebb gyártók.
-
apaszka
veterán
válasz trutyi #37489 üzenetére
Egyszer már neked leírtam,de belinkelem! hátha nem vetted észre! Lényeg ,hogy ha már nem megy feljebb 99%nál akkor csak ez marad,vagy kalibrálod ennyire,és majd legközelebb merülés után újra próbálod!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz csl1982 #37492 üzenetére
Eddig senkinek nem panaszkodtak más romért! Nem csaptál az asztalra,és megvezettek barátom téged sajna! Bocs! Egy romnak nincsen köze hardveres problémához! Ha a kijelző szar,,akkor csere! Nekem komplett új teló lett adva 2 javítgatás után! Nem hagytam magam,és oda ba@tam ahova kőlll
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz apaszka #37490 üzenetére
Szerintem recovery-ben kéne, és nem app-al.. De felőlem aztán...
Amúgy, ha max-ra kell tölteni, ha 99%, akkor annyi.. Kiírja a teló, hogy feltöltve, recovery-be be, advanced, bettery wipe, utána restart, töltőn rajtahagyni amíg teljesen el nem indul a teló, ha még tölti, akkor hagyni, hogy töltse maxra, majd töltőről lehúz. Ekkor még valszeg 99%-ra fogja tölteni, de merítés és töltés után már valszeg 100% lesz.
(#37492) csl1982: Eddig Te vagy az első, akinek ez miatt nem gariztak. Assszem wwenigma vitte 2.3-al gariztatni a telóját repedt akkuval, és legarizták Neki minden gond nélkül, csak visszatették a gyári romot.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
válasz hackeeeee #37496 üzenetére
Igen és joestone ,is többször vitte mindig más rommal! Meg sem említették!
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Az RC4 negatív tapasztalataim! Már elég régóta van fenn!
1, Wifi gyengébb térerőt biztosít
2. Halkabb a videó,és hangfelvétel
3, A kamera nem díjazza a procihúzást!Ennem ellenére jó a rom,és nagy meló lehet,köszi nekik! Csak az RC3 szerintem így jobb!
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Valaki leírná hogyan kell eljárnom Joe 07.10 d2s romja esetén ha mur4ik legújabb romját akarom felrakni? KELL A D2S ESETÉN A wipe data/factory reset??
Így?
"
Fontos , hogy telepítés előtt a recovery menüben le legyen futtatva a wipe data/factory reset !!
Telepíteni fastboot módból, a letöltött zip fájl kicsomagolása után.:
fastboot -w
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot reboot
"Köszönöm!!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz huliganboy #37498 üzenetére
mindent wipolj recovery menuből. az a biztos.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest