Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe62
aktív tag
válasz hackeeeee #37151 üzenetére
Valahol láttam egy app-ot, amiben tiltva volt a wifi-vel való használat...már nem emlékszem hol. Amúgy wifivel semmilyen mobilnet díjat nem használ igaz? Úgy értem közben nem csatlakozik cselesen a mobilnethez is?
Szerk: Sosem használtam skypot azért a béna kérdés...
[ Szerkesztve ]
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
trutyi
aktív tag
válasz huliganboy #37147 üzenetére
másik kártyával esetleg próbáltad? hátha a sim kártya betegeskedik
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
SzMatt
csendes tag
Droidwall-t vagy valami hasonló tűzfalat hogyan tudok használni gyári 2.1-en? Természetesen rootolt a telefon.
Használatakor "Error applying iptables rules" üzenetet kapok.
A végén ez áll: "Perhaps iptables or your kernel needs to be upgraded." Gondolom ez lenne a megoldás, de hogyan frissítsem?SzMatt
-
SzMatt
csendes tag
válasz Heimdallr75 #37158 üzenetére
Oké, köszi, átolvasom, és elnézést, tegnap regsztráltam, és van több, mint 37000 hozzászólás ebben a témában, még nem volt időm átolvasni őket...
SzMatt
-
pepe62
aktív tag
válasz hackeeeee #37156 üzenetére
Jaja, a mobilnetet letiltottam. Kipróbáltam, meglepően tiszta a hang Skypeon. Nem vettem észre szakadozást, teljesen élvezhető, jó a hangerő is. Ajánlom, jól megy wifivel. Egy kis ingyen telefon..
Szerk: viszont az akksi jobban fog fogyni, valószínű, mert gondolom állandóan bejelentkezve kell lenni a Skipe-ban, ha hívást akarsz fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
pepe62
aktív tag
válasz Heimdallr75 #37162 üzenetére
Waaah nem bizony! 4Ft. vezetékesre...Kipróbálom a Vibert, ha javaslod. Miben jobb a Skype- nál?
-
Heimdallr75
őstag
-
pepe62
aktív tag
válasz Heimdallr75 #37164 üzenetére
Jól hangzik, de egy kis szépséghibája az, hogy általában a Skyp-ot ismerik és azon regeltek már nagyon sokan. Így az elérhetőségük is ott van..
-
pepe62
aktív tag
válasz Heimdallr75 #37166 üzenetére
Például veled is beszélhetek! Az első Viber-es ismerős!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pepe62
aktív tag
-
apaszka
veterán
válasz Inv1sus #36750 üzenetére
Megjött a fiamé!
Gyönyörű állapotban,és sehol egy karc! Valódi bőr tok hozzá,és zsír új,és egy Creative EP-630 új fülest is hozzá adott ! Garival,meghatalmazással.hogy ha valami gáz van a voda ne szarozzon!Ja... bekapcsoltuk, ,,,,aztán fél óa és az RC4 volt rajta!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
darál0w
Jómunkásember
na nekiesem a nullárol valo telepítésnek RC4el...remélem kibukik a probléma.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
trutyi
aktív tag
remélem most hibamentes lesz mindd
[L:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=trutyi&submit=]értékeléseim[Link][/L]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
na most másodjára ugy kezdtem neki, hogy azokat raktam fel először, amik indulnak rendszerrel együtt. nincs hiba...szal' kezdem előről akkor.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Inv1sus
addikt
Megjött a telefonom, viszont kissé bosszús vagyok, mert a kijelző alján, ahol van a két érintős gomb, ott ropog a kijelző. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Nem emlékszem, hogy így jött-e meg alapból vagy az a kis nedves ruhával való törölgetés ártott meg neki...
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
apaszka
veterán
válasz Inv1sus #37193 üzenetére
Nem ártott meg neki az ilyen! Több is így van össze rakva!
Ne törődj vele ! Majd bekopik állítólag!
Mint mondtam régebben,nagyon ki kell fogni az LG ket! Az elsőm vacak volt ! Csinálgatták ,de végül csere lett! Igaz az asszonyé,és a fiamé jó ,és az enyém is már!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Inv1sus
addikt
Igen, olvastam külföldi oldalakon, hogy sok ilyen. Állítólag a kijelzőfólia valamennyire lefogja a hangot, de én olyan hülye vagyok, hogy kapásból leszedtem róla, mert buborékos volt. Visszaraktam és tényleg halkabban nyekereg, de hát össze lett gyűrve a fólia, úgyhogy szemét .
Ezt az erős nyomkodást komolyan gondoltad vagy csak vicc?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest