Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz m165le #37474 üzenetére
1. Ha be van kapcsolva a telcsi, rádugod a gépre, statusbar lehúz és ott engedélyezed az sd kártyára való másolást. (adattár mód) A recovery-s romot bemásolod a clockworkmod/backup mappába. Ezután recoveryből a restore menü alatt el tudod indítani a flash-t.
2. Ha fastboot módban rádugod a telcsit a gépre és csippan akkor felismeri és lehet rá flashelni. Ha nem csippan akkor várd meg míg lehúzza a telepítőt.
Fastbootból való flasheléskor kell egy flasher progi, amivel flashelsz, de lehet parancssorból is. Fastbootban való flaseléshez ajánlom a Fastbootflasher 2.0 (milyen meglepő nevű XD) programot. Ezzel lehet parancssorból is flashelni. Ha nem megy a recovery-s flash leírom hogyan.3. Fastbootból a fastboot reboot parancsal lehet újraindítani a telcsit Downloadban pedig csak aksikivétellel (tudtommal) Recoveryben meg van egy reboot opció amivel szintén újraindítható a telcsi.
Azt ajánlom ha fent van a recovery akkor ne vacakolj a fastbootal.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz m165le #37567 üzenetére
Recovery img
telepítése:
letöltöd joeystone
recovery telepítő
programját ( [link] ),
majd kicsomagolod.
(előtte vírusírtót
kapcsold ki, mert
néhány vírusnak látja!)
Ha megnézed benne a
fájlokat, találni fogsz
többek között egy .img
fájlt.
A te új recoveryd
másold be ide, és írd
felül vele az itt találhatót
(szóval nevezd át a
letöltöttet olyanra, ami
itt szerepel)
Ha megvan, a telefonon
a beállítások
\alkalmazások
\fejlesztés menüben
kapcsold be az USB
hibakeresés módot.
Aztán vissza a
főmenübe, és
csatlakoztasd az USB
kábelt. Nem kell
felcsatolni, hogy tudj
fájlokat másolni, csak
simán dugd rá.
Ha ez megvan, a
korábban kicsomagolt
recovery telepítő
mappában találsz egy
install_recovery. bat
fájlt.
Ezt futtasd le. Ki fog írni
egy csomó dolgot,
neked semmit sem kell
csinálnod. Ha kész a
telepítés, magától be
fog záródni (egy perc
sincs az egész... )
Aztán a telefon
újraindul, ha jól
emlékszem.Munkába vok telefonról csak így tudok segíteni! A múltkor már a fiammal leírtuk ezt, így egyszerű volt most nekem!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz m165le #37592 üzenetére
Nincs mit!
Igen egy driver hiányzik! Telepítéskor katt rá,hogy keresse újra,és másik USB be dugod már jó is lesz!
Na de recoveryből meg mindent megoldasz ezután! Mentés ha minde faxa rajta már,és bár mikor vissza rakod ,minden beállításostul!
Örülök,hogy segíthettem!
Tudod! Suzukisok jó emberek! Mint a honlapom mottója!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37709 üzenetére
1.Mihez csatlakozol a laptoppal? Wifire? Érdekes..
2. Beállítások->vezeték nélküli és hálózati beállítások->wi-fi beállítások->baloldali gomb, nem a nyil, hanem a másik->speciális->wifi alvás irányelve
(#37710) nbukta77: Ha noname kártyákat sem lát, akkor gari.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37715 üzenetére
Sohára kell rakni, akkor nem kapcsolja ki a wifi-t soha. Ezt a 2.3-mal kapcsolatos problémára írtam, azt hittem, hogy nyilválvanló. Azért kapcsolja ki, mert úgy van beállítva, és amikor kikapcsolja a kielzőt, kikapcsolja a wifi-t is.
Az érdekes, de teszem fel a kérdést, router miért van kikapcsolva?
Ez router gond lesz sztem, nem a telefoné.. Nekem 2.1-el sosem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37718 üzenetére
Passz. Nemvágom.. Ha attól is kikapcsolja a telefon a wifi-t, hogy úgy van beállítva, hogy ne kapcsolja ki, akkor kell egy hardreset, valszeg az megoldja a gondot... Mert hébe-hóba olyan probléma előfordul, hogy a telefon fellép wifi-re, viszont nincs rajta net, ehhez van 1 csatornakiosztási lehetőség módosítása a 2.3-ban, az elvileg megoldja.
Ha a router oszt IP-t DHCP-vel, és ha a telefon is kap ip-t, akkor minden oké... Ha csak nincs valami suftni beállítás, tehát el van rontva a beállítás (nem sértésnek szánom, de ha valami ügyes hozzáértő állította be), akkor az sem kizárt, hogy valami komoly beállítási gond van, és csak akkor van net, amikor megy a gép is.. Előfordulhat ez is, viszont az elég gáz, ha ez véletlen így van... De ez csak feltételezés.. Abból kiindulva, hogy akkor van net, ha megy a gép is, tehát ez úgy látszódik innen, hogy mintha a net a gépről menne, és arról lenne tovább osztva, routerrel... De mint mondom, ez csak feltételezés, tipp...
Összességében, az, hogy kikapcsolja a wifi-t annak ellenére, hogy be van állítva, hogy ne kapcsolja az valami szoftveres galiba lehet, viszont az, hogy csak akkor van net, ha megy a gép, az valami hardveres, beállítási hiba lesz, szerintem..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest