Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wisdome
tag
válasz Heimdallr75 #30398 üzenetére
Egy próbát megér.. :/ kíváncsi lennék 1-2 alkalmazásra
Jelenleg 2.3.3at használok.. nem tudom mitől, de az akku megtáltosodott reggel leszedem töltőről napközbe kis játék, kis mobilnet+wifi és estére is csak 50-60%.. olyan szép egyenes vonal van az akkuhasználatban.. havernak galaxy ace van néha szoktuk nézegetni, hogy neki, hogy merül és nála ahogy a kijelző bekapcs. máris zuhan az akku.. a grafikon úgy néz ki, mint egy szabályos lépcsősor.. oké nagyobb a kijelző de akkor is..[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Azért ez az új M5 bizakodásra ad okot akksi tekintetében. Battery stats törlésével több mint 5 óra folyamatos nyomkodás után is még 70%-on van az akksi.
Akinek erős a vibra, tud rajta állítani.
Szerintem...
-
apaszka
veterán
válasz joestone #30399 üzenetére
Én csak a te ROModban bízom! Más munkáját nem rakom fel! Kivárom a tökéletest! Az aksi idő meg ha nem bír annyit nem érdekel! Csak 1- 2 napon belül legyen a tudása!
Nekem új a telóm még ,és ezért még tudok várni jobb ROMra ,vagyis verzára! Eddig Symbian rajongó és használó voltam sok éven át! Nekem még minden új itt! Ha ebből kiábrándulnék ,akkor N8 lesz a vége! De havernak az van,és tölti másnaponként ő is![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
BRIKLY
veterán
válasz Heimdallr75 #30398 üzenetére
ezt komolyan mondod? nekem ma kétszer csinálta ezt, de azt hittem az alaplapom miatt...
-
Pubszon
veterán
Akinek fent van az M5 nézzen már meg nekem 2 dolgot!
1. gTalk tud voice/vodeo chatet?
2. Tényleg működik a "pendrive" mód? -driver nélküli...Köszönöm.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
robertel
senior tag
válasz joestone #30399 üzenetére
Szia!
Amint megjön a remélhetőleg használható memkarim én is felteszem a Te verziódat.
Mit mondasz, ez már jó végleges verziónak? Magyarán minden gond nélkül lehet használni és nem kell cserélgetni?
Köszi„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #30411 üzenetére
Nekem ez a dolog, tehát, hogy mire "éled" a kijelző, ez van 2.1-nél is...
Véleményem szubjektív...
-
hvb
tag
válasz Heimdallr75 #30411 üzenetére
Nekem igen, de a lányomnak...
Ha valaki rájött a Sims titokra, azért ne tartsa vissza....
Már a (zip bemásolása az SD kártyára)-n kívül.Az élő háttérképeket azér írtam, mert nem tudom, hogy szándékosan lett kigyilkolva a helytakarékosség miatt vagy sem.
zs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #30413 üzenetére
Hm... :\
Nekem ugye Joe OC kernelével van a 2.1, és hát Nálam is előfordul ez, hogy néha 2-3at rezeg a teló, mire kiírja, hogy ki hív...
Véleményem szubjektív...
-
zollerkmd
tag
Egy apró javaslattal élnék (talán nem volt még):
Akinek esetleg nem lenne teljesen pontos a kijelzője sms vagy e-mail írásához, annak javaslom a "Smart Keyboard Pro" nevű programot a "Hungarian for Smart Keyboard" kiegészítővel együtt. Mindezek a Marketről letölthetők. Telepítés után a billentyűzetet lehet kalibrálni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz samu74 #30420 üzenetére
Hát, so...
Havernak Galaxy S-e van, és az is megy 1 napot legalább, meg többet is, és hát abban ugye jóval nagyobb kijelző van... Vagy pont a 3"-al van baj?
Csak tényleg akkor jön elő az akksi "zabalás", ha 3G/mobilnet is használva van...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
robertel
senior tag
válasz joestone #30417 üzenetére
Köszi, várom, már, hogy megjöjjön az új memkarim és teszem is fel.
Sok jót hallottam már munkáságodról, remélem jó lesz nekem is.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
polo5
tag
nekem az 1.4. van fent patch-el együtt de sokszor kiírja hogy hiba meg leállt a működés. És nagyon lassú a teló több másodperc pl mire el tudom kezdeni az sms írást. Vissza lehet valahogyan rakni az 1.03 verziót?
Köszi -
kaffau
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha rootolom a telefont és felteszem az app2sd-t a telefonomra akkor elvesztem a garanciát?
Vagy van olyan megoldás amivel vissza tudom állítani a gyári állapotra, vagy esetleg egy biztonsági mentést tudok csinálni a telefon, ha netán valami gond lenne a telefonnal, hogy el tudjam vinni a szervíbe?Előre is köszi a választ
Kaffau -
polo5
tag
válasz joestone #30425 üzenetére
Nekem ez a rom van fent: v20bhunmod.kdz
Erre is fel lehet tenni a 2.3-at? Ahhoz miket kell letölteni?
Vagy linkelj be egy oldalt ahol le van írva hogyan kell felrakni, köszi.
Most 2.1 1.03b4 van fent mert eddig tökéletesen működik.
Illetve 2.3-ason elmegy mondjuk az igo 8 és a játékok? Nem a sims 3 érdekel!!!! -
hackeeeee
Jómunkásember
-
joestone
addikt
mivel már van recovery menüd bármilyen romot fel tudsz tenni.
Csak a 2.3 -at kell letöltened. (recovery0522d2s.zip) (ez a data2systemes verzió.)
telepíyteni pedig kicsomagolod a zip fájlt, a benne lévő mappát felmásolod az sd clockworkmod/backup maooába majd recovery restore menüpontjából kiválasztva a 0522 dátumot telepíted. -
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, erre van tippje valakinek, ? : [link]
Vagy ne is keressek ilyesmit...Ne dudálj, küzdj !
-
Kremmer89
tag
Igen...valami backup nem lenne rossz,mert recoveryből nem tudom feltenni az M5 öt!:'( valami boot.img hibával aborted-el a végén!
-
Heimdallr75
őstag
válasz Kremmer89 #30438 üzenetére
http://swift.kulkoff.com/SwiftDroid_v2.0_recovery_M5.zip
http://swift.kulkoff.com/SwiftDroid_v2.0_fastboot_M5.zipelvileg itt javítva van az is, elég gyors a szerver is.
mindezt Murik twitter oldaláról
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Birki
tag
válasz BRIKLY #30437 üzenetére
Sanyirigo linkelt gyors letöltést.
Rakjátok fastboot-ból. Tegnap leírtam mennyire egyszerű.
Meg én úgy tettem fel, hogy újraflasheltem Mu4rik 2.1-es data2sd .kdz ROM-ját, újraformáztam a memkártyát és töröltem a battery stats-t recoveryből. Szóval tök szűz telefonra raktam fel az új M5-öt, így 230MB-ból gazdálkodhatok. De ez még mindig zsákbamacska, mert többször a második töltés után romlott le 26-28 óráról 6-8 órára az akksiidő.
(Köszönöm Heimdallr75.)
[ Szerkesztve ]
Szerintem...
-
Kremmer89
tag
válasz Heimdallr75 #30439 üzenetére
innen szedtem le!
-
Pubszon
veterán
válasz Heimdallr75 #30439 üzenetére
Ezt a recovery-t hogy kell felrakni recoveryvel?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Birki
tag
-
Birki
tag
-
joestone
addikt
feltettem kipróbálni az m5 öt.
Alapbeállításokat használva 600 MHz -en érzésre lassabb mint a sima 2.3 , illetve nem tudom , hogy ez bug ,vagy micsoda de volt egy újraindítás és nem kért pin kódot így nincs gsm.
Ami még zavar , hogy induláskor feljön az usb csatlakoztatás ablak ha rá van dugva a gépre.
Most meg egyszercsak feljött a pin kód ablak miután kikapcsolt a kijelző és visszakapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest