Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
depmod
aktív tag
Köszönöm mindenki segítségét, megvettem a telót, klappol minden, 25k-ért jó vételnek tűnik.
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Tomieee
csendes tag
válasz joestone #16895 üzenetére
Csinálnám a fastboot-ot, nyomom a kamera gombot nyomva tartva bekapcsolom,kiírja kék képernyőn hogy :
Display initalized
USB init ept @ 0x6b000
fastboot_init ()
udc_start()utánna nem csinál semmit,pedig ugyanúgy nyomva tartottam még vagy 2 percig.
Ha meg úgy próbálnám meg fastbootolni h az usb be van dugva,akkor simán bekapcsol mintha nem nyomnám a kameragombot....
Mit rontok/rontottam el? :/
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #16901 üzenetére
Letöltöttem a githubról a forrást , de api hibával elszáll. Ha sikerül úrrá lennem rajta akkor elsőnek magyar nyelvet faragnék bele .
A flashelésnél ezeket az mbn fájlokat teszi fel az updater progi.Az az igazság , hogy nem nagyon merek belenyúlni a partition.mbn fájlba mert könnyen tégla lehet a telefonból. A partició infókat ki tudom olvasni mind az lg mind a zte esetében , egyesével össze kellene hasonlítani , hogy miben különböznek aztán hexeditorral meglehet szerkeszteni utánna pedig felrakni a telóra. Na ez a lépés az ami aztán téglázhat.Sajna szimplán az mtd10 particiót nem engedi használni pedig az 512 MB plusz lenne. -
joestone
addikt
válasz Tomieee #16905 üzenetére
ha rádugod a gépre miután megjelent a kék képernyő (itt már elengedheted a kamera gombot) akkor a windowsnak telepítenie kellene a fastboot drivereket. Ha ez megtörtént akkor a kék képernyőn a processing commands jelenik meg.telepítheted a recoveryswift.img fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
Tomieee
csendes tag
A leírásban fekete képernyőnek kéne lennie... egyébként megpróbáltam így ráküldeni, annyit írt h waiting for device... de akkor megpróbálom mégegyszer.
-
joestone
addikt
válasz Tomieee #16915 üzenetére
Próbáld meg ezt a drivert letölteni és telepíteni :
fastboot driver -
darál0w
Jómunkásember
válasz joestone #16920 üzenetére
arra még válaszoltam is. de nem hittem, h komoly
de miért? minek tesznek bele ennyit? kicsit olyan érzésem van, mint AMD prociknál...ott is bujkáll + cache és mag
elvileg 2gb ram és 4gb storage van benne. - tehát ez nem vicc?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pöttty
tag
Figyelmetekbe ajánlanám ezt a rendszerinformációs alkalmazást. Brutálisan sokat leír a telóról, ráadásul a név alapján hazai fejlesztés lehet.
-
joestone
addikt
válasz darál0w #16921 üzenetére
Még egyáltalán nem biztos , hogy hozzáférhető illetve mit is csinál pontosan a /dev/block/mtdblock10 az biztos , hogy 512MB . A ram biztosan nincs ennyi használva . Az összes többi partició mérete összesen pedig szintén 512MB.
Lehet , hogy ez az 512MB tartalmazza a radiorész és egyébb komponensek szoftverét. Akkor pedig felejtős.
A szervízmanuál alapján ki kell keresni a megadott samsung nand ic adatait , hogy akkor ez most milyen paraméterekkel rendelkezik pontosan.[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
-
Samus
addikt
Ha valaki még emlékszik az akadásos problémámra, megvan a megoldás. Nem memory leak volt (akadás közben néztem a szabad memóriát, annyi volt, mint általában). Elkezdtem sakkozni, gondolkodni, és mivel szinte a dobozból kivéve ment rá a Fancy 1.3, erre gyanakodtam. eltávolítottam, kipróbáltam a Beautiful widgetet, nem ment rendesen (nem töltötte le az animációkat, a marketből lekaptam az animációs pakkott, futtattam, azt mondta sikeresen hozzáadta, de konfiguráláskor újra a pofámba tolta, hogy nincsenek letöltve az időjárás animációi, töltse-e, persze 5 perc után sem kezdte el...Visszaraktam a Fancy-t, csak eggyel régebbi verziót, az 1.2.7-et, és láss csodát, harmadik napja nyoma sincs semmiféle akadásnak...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Tomieee
csendes tag
AAAh... sikerült megcsinálni,felengedtem a windowst a windows update-re és leszedte a drivert...megvan a fastboot.
Most olyanokat írkál a telefon,hogy com.android.phone váratlanul megállt, és kéri a pint percenként...
[ Szerkesztve ]
-
hörcsi77
tag
hali
vodafonos vagyok és amióta ez a telefonom van nem kapom meg a hívásértesítő sms-eket.
a szolgáltatás a telefonon vagyis a szám amely ezeket az sms üziket küldi az aktiválva van.
valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban? a vodafone-nál megnézték náluk állítólag minden rendben van.
köszi -
Samus
addikt
válasz darál0w #16930 üzenetére
Mi a különbség a sima és a pro verziók között? Igazából nekem a sima is tökéletes...Csak ne a gyárit kelljen nézni...persze ez hülyeség, mert a Beautiful egyik skinje sem jött be, Sense szerűt akartam, a Fancy első kiadása pedig olyan szintű koppintása ennek, hogy csak na.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
Tomieee
csendes tag
Ja hogy még most megy rá a 2.2? Már megijedtem :$ Bocs,mondom nem értek hozzá,de köszönöm a türelmed...ha van még
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz joestone #16939 üzenetére
Nah, szoval a nigmata . ath . cx -en van fent minden okossag.
Teszteltem a swap-ot is, kb. 96Mbyte körül van a teteje amit hasznal, ha annal kevesebbet allitok be akkor restartol amikor megtelik. (recovery, JIT 1.2 engedelyezve, utolso 2.1 Quarx kernel, v20B hunmod odexes alapra - tehat deodexet nem raktam fel)
Átolvastam a manualt, 256Mbyte RAM és 512Mbyte ROM van benne, valoszinuleg az MTD10 az a teljeset jelentené, azt kiolvasva lehet full mentest csinalni (telonkent kulonbozo) ha jol gondolom. Egyébként egy ilyen manualert ölni tudnék bent melóban, gyakorlatilag kapcsolasi rajzból dolgozunk mert nincs semmi hozza, se hozzaertő mernök se rendes leiras...
mod: 1.6-bol nem lehetne kiemelni a videofelvételi részt? Konfig, program, libek etc.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Messss
csendes tag
ÜDV!
Új GT540 tulajdonos vagyok és átnyálaztam nem kevés hozzászólást, de sajnos nem találtam választ, mondjuk elég bugyuta kérdésem lenne. Hogyan tudok programot feltenni a telefonra mobilnet nélkül? Hova másoljam a jar fájl-t és hogy tudom telepíteni??
-
joestone
addikt
válasz wwenigma #16942 üzenetére
ftp vagy http ?
a swap esetében már kikeresgéltem a paramétereket amiket állítani kell , nem csak a swappiness van más is de elő kell bányásznom miket kell beállítani.
Egy próbát lehet tenni az 1.6 -ból kiszedett kamera fájlokkal , de lehet csinálni akár recoveryből telepíthető 1.6 -ot is. Az alá is be lehetne húzni a moddolt kernelt 2.6.29 (ezen futott az 1.6 is). A jitben nem vagyok biztos.
Mondjuk a vodás 1.6 még megvan. -
Samus
addikt
válasz Messss #16943 üzenetére
Inkább az Andorid topikot kellett volna átolvasnod. Ha programot akarsz telepíteni, akkor Marketen keresztül, Wifin tedd (ha nincs wifid sem, akkor szerezz be egy wifi router-t, mert a telefonon nulla net nélkül nem érdemes dolgozni, akkor vehettél volna Samu S5230at is). A JAR fájlokat felejtsd el, az még régi JAVA, ez már Android, apk fájlokat kell telepíteni...Az első lépés, hogy hozd össze a wifi-t, ha megvan, akkor Marketre menj fel (Google account (például Gmail) kell, mindenképp!, és szedj le egy fájlkezelőt (legnépszerűbb az ASTRO), majd ebben megkeresve a memóriakártyára másolt .apk kiterjesztésű fájlt, már tudod telepíteni. Ha egyébként már fent vagy Marketen, nem is szükséges külön programokat keresgetni, és egyenként kézzel telepíteni, egy átlagos felhasználó minden igényét kielégíti, mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Minden programhoz leírás, képek, kommentek, szinte csak magyarul), és pár kattintással telepíthető bármi, mindenféle buhera nélkül. Market egyszerű, gyors, és biztonságos(nak mondható).
Ha kérdésed lenne, ajánlom az Andorid topikját, oda fáradj, ha csak szoftveres kérdésed van (milyen program, ami...), illetve ide, ha a telefonnal kapcsolatos. Oh, és privátot véletlenül se írj kérlek a témával kapcsolatban, nem véletlenül van fórum. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Messss
csendes tag
Köszi a választ!
A wifi beszerzése már folyamatban van, de addig szerettem volna rátenni 1-2 programot, például az apndroid-ot, hogy még véletelnül se legyen adatforgalmam, bár a mobilnet beszerzése is tervbe van...
Gondoltam valahogy memkártyáról lehet telepíteni, de így akkor kivárom a wifi routert... -
wwenigma
Jómunkásember
-
Tomieee
csendes tag
Lenne egy kérdésem... openswift 2.2-re létezik valami mód hogy magyar nyelvű legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest