- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
Valaki rootolta már?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
szemesi69
addikt
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
Nem is erről szól a téma, hanem valaki Bog, egyértelműen, le írta tesztben, hogy OTG képes, holott nem az: [link], Konkrétan ezt írja:
Adatátvitel, akkumulátor
Mi a K8 4G nevű terméket teszteltük, de ide, Európába csak ezt hozza az LG, ami érthető. A 150 Mbps sebességű elméleti maximális letöltési tempó bőven kielégítő, a WiFi hálózatok jeleire is stabilan tud támaszkodni az eszköz, hamar talál pozíciót a GPS modul is. Nem maradt ki az NFC, illetve az USB OTG sem, egyedül az infrát hiányolhatjuk, de az manapság már elég ritka madár. Természetesen a termék fel tud ugrani a 800 MHz-es LTE sávokra is, a böngésző pedig a Chrome, amely már ismerősként köszönti az androidos felhasználók zömét, teszi a dolgát, a hardver is elég hozzá, hogy ezen a felbontáson ne legyen különösebb gond az oldalak görgetésével és nagyításával.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #26 üzenetére
Nem abban a menüben lehet kiválasztani, hogy az eszközt OTG kezelje?
-
MODERÁTOR
-
szemesi69
addikt
Szerintem Bog elírta a tesztjében, az ilyen programokban nem igazán hiszek, csak furcsállom, hogy hirtelen született végre kettő teszt is, és csak az egyik írja, hogy OTG képes. Én úgy gondolom, ha már valaki ír egy tesztet, akkor már vegye a fáradtságot és nézzen utána, miről is ír
Én inkább DrBubo77 tesztjének hiszek, hogy nem OTG képes.
Jelenleg nincs és nem is volt olyan eszközöm, amivel hitelesen ki lehetne próbálni, én a gyakorlatba hiszek, de azért nem veszek OTG kábelt, hogy ki próbáljam, eddig is megvoltam nélküle[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
DrBubo77
veterán
válasz szemesi69 #16 üzenetére
Több oldalon néztem, gsmarena, phonearena, devicespecification, de sehol nem írják. Nekem pedig nincs OTG kábelem. Ha valaki azt mondja, hogy valóban tudja, akkor javítom.
-
szemesi69
addikt
-
Maximum1
őstag
Hangyányival beelőzte Bog, vagy csak simán visszatartotta ezt.
-
szemesi69
addikt
-
janeszgol
félisten
Jól is csináltad. Végre valaki, aki használja az eszét.
A teszthez: frankó volt. Nem volt túldramatizálva. A kamera sajnos valóban hagy némi kívánni valót maga után. Sajnos nem ismerem a tesztprogramot, ezért használat közben csak tippelni tudtam, hogy az LG G4c 10 ujjas, OGS kijelzőjét kapta. Valóban, az érintésérzékelés hibátlan. Csak annál a fényerő magasabb volt. Nagy dilemmában voltam, de utólag azt mondom megérte megvennem az előfizumhoz. (12.500ft plusz 22 hónapon át havi egy ezres. Ha nem is nevetséges, de jó ár érte. Pláne tavasszal, amkor még a hatos droidok magasan szálltak) Az Android 6 miatt esett rá a választásom. Ha szerencsénk lesz, kaphatunk rá Nougatot is majd. Meglátjuk.
A nálunk kapható K10-et nem értem. Miért nem az erősebbet hozták be? Egy K4-et néztem még meg, annak a kijelzője ugyan úgy TN, mint a K10-nek. Nem vészes, csak felülről billeg picit. De inkább a K8 IPS kijelzője.Aki megveszi a K8-at, a legelső lépése (a kezdeti beállítások - nyelvezet, email stb) után a telefon frissítése legyen. Kötelező!
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
gekkoXT
senior tag
miért google drive-on vannak a fotók?
Miért nem egységesítitek már végre a mobilok kamerájának tesztelését???
Olyan rég óta gond ez! -
szemesi69
addikt
Már ideje volt egy tesztnek
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PH! Darts
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest