- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz
k.daniel91 #1666 üzenetére
hy!
Az optikai kábel jó megoldás. A házimozin aux opt kell, és megy. Ha mákod van, akkor amúgy a simplink beállítja magától. A tv kapaszkodóval pedig a házimozi hangerejét is tudod vezérelni, ha a megfeleő hangkimenetet választod.
-
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1073 üzenetére
Én zenénél vettem észre, hogy nem azt az egyet ismétli, hanem lejátssza egymás után és úgy ismétli. Tény, nem a legjobb elnevezés.
-
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1071 üzenetére
Elindítasz egy filmet és ott megnyomod a settings-et, majd ott videó lejátszás beállítása, majd ott az ismétlést állítsd be-re.
-
nyikszi
őstag
válasz
k.daniel91 #1064 üzenetére
Egy könyvtárban lévő filmeket sorban lejátszik. Ha listát akarsz összeállítani, azt nem tudom lehet-e.
-
válasz
k.daniel91 #762 üzenetére
Én használom, de kb. minden második firmware update után elromlik. Most éppen a legfrissebb verzióval egyáltalán nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest