- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz t72killer #20 üzenetére
Régen lényegesen kevesebb húst ettek az emberek. Mo-n a II. vh utáni jóléti intézkedések hatására terjedt el pl. a húsfogyasztás.
A kínai 1 gyerek 1 családot már eltörölték, vagy éppen eltörölni készülnek. Sajnos az lett az ára, hogy egy nemet választott mindenki, virágzott az illegális abortusz. Nekik nem jött be.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Cathfaern
nagyúr
"ma, közel 10milliárd embert már csak úgy tudunk etetni, hogy kvázi egy gyárba gyömöszköljük az állatokat, és vegyszerekkel kényszerítjük rá őket, hogy a legrövidebb idő alatt a legtöbb húst/tojást/tejet adják ki magukból. Közben se napot, se friss levegőt nem látnak."
Ez ebben a formában semmiképp se igaz. A nyugati világ (népesség max fele) annyi ételt termel amennyiből az egész Földet el lehetne látni. Ugyanez a nyugati világ a megvett élelmiszer kb. felét a kukába dobja kibontatlanul. És ehhez még nem vettem hozzá, hogy a megvett és a megevett élelmiszerek mekkora része értéktelen tápanyag szempontjából. Szóval összeségében bőven el lehetne látni a teljes jelenlegi emberiséget élelmiszerrel ipari élelmiszergyártás nélkül. Csak szemléletváltás kellene. De ez nem fog bekövetkezni amíg az ipari élelmiszergyártás egyik oldalán csak azt nézik, hogy mi hoz több profitot, másik oldalán meg azt, hogy mi olcsób. És szándékosan élelmiszergyártást írok, mert ez a növénytermesztésre és feldolgozásra ugyanúgy igaz, mint a húsiparra.[ Szerkesztve ]
-
Én se tudtam, éppen wikit böngésztem, s akkor ütött szöget a fejembe az ötlet.
Az ipari hústermelés szerintem más tészta. Oké, kell sok hús. De manapság inkább arra mentek rá, hogy minél olcsóbban előállítható legyen, az ipari hústermelésnek ez a lényege. És ez a gyártón kívül senkinek sem jó. Szvsz meg lehetne ezt oldani jobban is.
A vegán / állatvédő utópiáról egyébként ITT leírtam a véleményemet, ha valakit érdekel. Nem túl szép jövő.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Drón topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook