Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
csabika25
üzenetére
értelek, és sajnálom ha megjegyzésem kritikus hangvételű. részemről jópár éve dolgozom informatikai területen, évek óta olvasom a hwsw / ph / sg / logout és régebben az index / terminal oldalakat.
mindeddig nem találkoztam a civilek olyan kezdeményezésével, ami felkeltette volna az érdeklődésemet. nem azt mondom, hogy nem volt ilyen, azt mondom nem rémlik. én ezt semmiképp nem tartom jó aránynak, a cikket elolvasva pedig a deákné vászna jut eszembe.
nekem jól esnének pl rövid és lényegretörő logout cikkek a saját és társ-szervezetek aktuális céljairól, programjairól. akár valamiféle post alapú aláírásgyűjtéssel, meg a másik oldalon ülők neveivel, vagy nemtom. jó ötlet lenne szerintem ezekhez kapcsolódóan a marketing-brainstorming is, csak-csak akadnának jó ötletek.
-
lapa
veterán
azért néhol én kicsi fogalomzavart érzek a kormányzat és az e-kormányzat között. a program a kormányzatról, a komment már az e-kormányzatról szól.
egyébként honnan szedjünk civil szervezetet? kinek kéne ilyet csinálnia? azoknak, akik érdemben tudnak nyilatkozni a témában? és ők akkor hol vannak? hol vannak a javaslatok? hol van az iránymutatás, amihez igazodni lehet?
én biztos nem fogom kitalálni milyen lehetőségek vannak a döntéshozás befolyásolására a témakörben, de isten a tanúm benne vagyok, ha egy értelmes ember viszi a zászlót.
gondolom a kezdőlökést követően beugrana jópár embernek még ez-az, amin javítani lehetne. szerintem akkor lenne értelme kritizálni, ha hajlandóak és képesek vagyunk jobban megcsinálni.
mod: közben olvasok is, látom ott vannak a civilek. és az miért van, hogy sose hallottam még róluk? miért nem írnak ők? miért nekem kell kajtatni? hol vannak a cikkek a civilek céljairól? hol a webkettő? persze korlátolt a befogadóképességem, de talán csak nem egy #9999 postbl hallottam volna róluk ha annyira aktívak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest