- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Amúgy meg helyben vagyunk. Már megint.
Tényleg ekkora a jelentősége ma a Linuxnak, hogy pár óra alatt 100+ hszt vonz egy lin-win vita? Nos ennek örülök.
Viszont, annak nem, hogy 600. alkalommal olvasom ugyan azokat a téves közhelyeket.
- kompatibilitás. Hárommal feljebb már írtam.
- A nép wint akar. Egy olyan gépen, ami eleve speciális? Kvázi speciális megjelenést, felületet igényel? Ami már van (linuxos) az marha jó. Szép, hasznos optimalizált. Mi kell még? Nem értem. Mindegy is.
Wines programok Linuxon. Mi a fészkes fenének ez? Ha valaki wines programot akar futtatni, arra ott az xp meg a vista. Én egyre jobban haragszom a winésekre.Kicsit ebbe a faramuci elképzelésbe hajszolják a felhasználókat, hogy a wines programok nélkülözhetetlenek. (Ha most valaki megemlíti a kadot, ezt a billentyűzetem is összetöröm. Új. Kíméljétek léci.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest