Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Amúgy meg helyben vagyunk. Már megint.
Tényleg ekkora a jelentősége ma a Linuxnak, hogy pár óra alatt 100+ hszt vonz egy lin-win vita? Nos ennek örülök.
Viszont, annak nem, hogy 600. alkalommal olvasom ugyan azokat a téves közhelyeket.
- kompatibilitás. Hárommal feljebb már írtam.
- A nép wint akar. Egy olyan gépen, ami eleve speciális? Kvázi speciális megjelenést, felületet igényel? Ami már van (linuxos) az marha jó. Szép, hasznos optimalizált. Mi kell még? Nem értem. Mindegy is.
Wines programok Linuxon. Mi a fészkes fenének ez? Ha valaki wines programot akar futtatni, arra ott az xp meg a vista. Én egyre jobban haragszom a winésekre.Kicsit ebbe a faramuci elképzelésbe hajszolják a felhasználókat, hogy a wines programok nélkülözhetetlenek. (Ha most valaki megemlíti a kadot, ezt a billentyűzetem is összetöröm. Új. Kíméljétek léci.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest