- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elenor88
csendes tag
Hát nézd most már 1.5 éve nem dohányzom, és eszembe sincs visszaszokni...nem is zavar ha melettem dohányoznak, és buliba ha iszok akkor se kell már...régen volt hogy olyankor kértem egy szálat de csak elpöfékeltem, nem tüdöztem le...néha pedig ha minden kötél szakat akkor vizipipázok egyet és ennyi...az pedig jóval egészségesebb, nem büdös, nem fog meg mindet a füstje, és szinte mindenki elviseli mert még jó illata is van...
POSTA ON-Ha állod....
-
Elenor88
csendes tag
Én 7 év után egyik napról a másikra simán letettem...és sztem tökre nem annyira nehéz mint mindenki mondja, egyszerüen el kell határozni és kész...persze egy darabig kell egy kis önuralom...de kitartás...a saját egészséged a tét...na meg a pénztárcád...azóta jobb a közérzetem, és mégis ember vagyok...nem utálnak a barátaim, nem közösítettek ki és kisebb ember se lettem...tehát hajrá mindenkinek...
POSTA ON-Ha állod....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest