- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
én azért örülök, hogy eladtam a Blade-et..
-
sagesz93
addikt
válasz
Victoryus #83 üzenetére
alapból is ez a 3 profil van androidon, így blade-n is. A bill.zár-nál az egyik csúszka felold míg a másik ezt a profilt váltja. szemléltető kép
-
Igen, erre gondoltam. 3 profilt használok most E51-el, van egy jó hangos, egy teljesen néma, meg egy rezgős. Gondolkozok ezen a telefonon, olvasom a fórumokat, ami teljesen elbizonytalanított, szóval lehet E52 lesz mégis. Az is mindent tud, amire nekem szükségem van, és az elődje igencsak meggyőzően teljesít a mai napig.
-
Blade-ben vannak profilok? Vagy ahhoz külön program kell?
-
syl5
őstag
"miért van mindenki rámozdulva ennyire erre hangerőgombra?"
Az eleje trollkodás volt, írtam is
Ami tényleg gáz:
-Az a pixelhiba, mert nem cserélik miatta, viszont elég gyakori.
-Az, hogy ha nincs töltőn a telefon, akkor eldobja a wifi-t alvó módba akárhogyan állítod be. Mondjuk ez olyan, hogy ha szerencséd van akkor olyat fogsz ki, hogy nem dobja a wifi-t. Ha meg dobja is, akkor is bevallható, hogy nem is rossz "feature", mert azért a wifi szívja rendesen az akksit.
-Az, hogy halk vezetékes headset-el. Ez is orvosolható egy Bt-s headset-el, ami ugyan jóval drágább egy vezetékestől, de azért ezt is ki lehet fogni olcsón...A hátlap nem illeszkedik inkább user error.
A hangerő gomb nyugi engem se érdekel, ez egy ilyen gomb velejárója.A többi hibára meg ha nem is az első boltba, de a második, harmadikba biztos hogy cserélik.
-
Lenry
félisten
nem baj, örülök, hogy leírtad
Telenor nálam nem opció, meg vagyok elégedve T-Mobile-al, nem áll szándékomban váltani.
hogy elavul... nos, ez lehet, hogy gond lesz... majd. ma még nem izgat. nálam egy átlag telefon 3-4 évig is elvan, persze, lehet, hogy ez a tapifonos őrület elkap, és kéthetente lesz új telefonom, de egyelőre ezt nem tartom túl valószínűnekmiért van mindenki rágizdulva ennyire erre hangerőgombra? mielőtt rá nem jöttem volna, hogy az Mobireadert lehet azokkal is lapozni és mennyivel kényelmesebb a használata, mint a joystické, soha nem volt szükségem a hangerő gombra...
-
syl5
őstag
Trollkodás: Ne vedd meg, fos! Subpixel hiba, Wifi hiba, porosodik a kijelző, halk, a hátlap nem jól illeszkedik, nyöszörög a hangerő gomb...
Komolyra fordítva a szót volt a Telenornak pár hónapja volt egy nagyon kedvező SGS ajánlata.
30k a telefon + 1 év tarifahűség kb 5000 Ft/hó tarifával + 1 év hűség (asszem olyan 2000 Ft/hó körül van a legkisebb csomagjuk).A Blade-et én 9 hó X 1290 Ft-ért látom. Ez 12 900 Ft a telefonért. A havidíjad 1 évig 1850 + 2000 Ft havonta, mert legjobb tudomásom szerint telefonhoz hang alapú díjcsomagot is kell venned a T-nél, és a legolcsóbb díjcsomag az ECO, 1850 Ft havidíjjal. Ezután ugye még egy év hűség, ami havi 1850 Ft-ot jelent.
Tehát:
Egy SGS-hez tudnál hozzájutni + 17 000 Ft egyszeri pluszért, és egy évig plusz kb 1000 Ft-ért pluszért.1. Ugyan az SGS egyszeri 17 000-el, aztán pedig 12 000-el drágább, de úgy gondolom 1 év android-ozás után, hogy érdemes egy erős géppel kezdeni. 1 év alatt már a 2. android-os telefonomat nyúzom (Pulse, majd Blade), de már most is keresem a Blade utódját. Ez alól te se leszel kivétel, jól ki van találva az android (a gyártók részéről...).
2. Ugyan jelenleg nem él a Telenor ezen akciója, de minap olvastam az egyik portálon (talán geeks.hu-n), hogy a Telenor még jobban rá fog erősíteni az Android-ra, és két hetenként váltakozó akciókkal fog nyomulni. Ezen akciókba az SGS is szerepelni fog, talán a Desire HD is. Ezért én biztos várnék a te helyedben!
3. Nem mai darab már a Blade. Már az itthoni forgalmazása óta is eltelt 3 hónap, külföldön már kb 5 hónapja árulják. Nem is egy hardver bajnok, nem sok időt adok már neki (4-5 hónap) és ugyanolyan szenvedés lesz használni, mint a Pulse-t volt egy fél évvel ezelőtt. Jön a Skate is, arról nem is beszélve hogy nyakunkon vannak a kétmagos csodák, amikre gondolom már gőzerővel mennek a fejlesztések... Nemhogy a Blade, de belátható időn belül a mai 1 Ghz-es "csúcsgépek" se lesznek sehol.
Közbe láttam, hogy már meg is vetted. Mindegy ezt már megfogalmaztam, akkor beküldöm!
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
(#66) D1Rect rákérdeztem, tényleg ennyi
(#59) dy_nmq akkor ne vedd meg. ha annyira költekezni akarsz, szállj bele a Blade-embe
(#67) joey20 ebben igazad lehet, bár egy valamit számolj bele: az eddigi telefonjaim közül egyik sem volt igazán jól kihasználható okostelefon (az E50 az, de mai szemmel elég szegényes amit tud), és pénzem sem volt komolyabbra, így természetes, hogy igényem sem alakult ki az okostelefonok tudására, szolgáltatásaira.
most szinte fillérekért "kialakíthatom" magamban ezt az igényt, és ha mégsem használom ki, hát eladom. és nem buktam szinte semmit. -
joey04
titán
Ne vedd meg. Olvastam valahol máshol a telefonokhoz való hozzáállásodat. Számodra szerintem felesleges.
-
Nézz utána, hogy tényleg mennyiért adják.
Havi 1-3K?
Get it, ha sz@r majd eladod ph!-n. -
válasz
johny dragon #18 üzenetére
Az a 7 nap úgy jön ki, hogy éjjel ki van kapcsolva. Egyébként nem lógok egész nap vele a neten, arra ott a gép. Iphone-t használtam egy ideig, de 1 nap után piszkosul idegesített, hogy tiszta maszat. Először nagy élmény ez az érintő kijelző, de hamar meg lehet unni.
-
Lenry
félisten
nem opció.
a Blade azért tetszik, mert szinte ingyen lenne. egy Desire sokkal többe kerülne.annyival többe, amit már nem vagyok hajlandó kifizetni (nem azért, mert nem tudnám, egyszerűen csak nálam mindennek megvan a maximális értéke, amit szerintem ér. egy telefon nem ér 100.000-et)
-
Lenry
félisten
a "vedd meg" felé billen a mérleg
-
Gergő_
őstag
Ne vedd meg, mert sz@r! Meg fogod bánni!
Elég meggyőző voltam?
-
FPéter
aktív tag
Nekem van egy ilyen telefonom.
- Ahol a laptop Kiváló, Fantasztikus wifi jelet ír, ott a ZTE Blade már alig kap IP címet.
- Az akksi nagyon nehezen bír ki egy napot, ha használod.
- Az alsó gombok elég gagyik, lenyomáskor nyöszörögnek mint a vaníliás karika műanyagdoboza.
Lebeszélést kértél, hát tessék...
-
Tomate
veterán
Nyikorog a hangerő gomb, gyorsan merül az akksi, lehet, hogy pixelhibásat kapsz, hátlap ha nincs szerencséd lejár... Szutyok...
Mindemellett ilyenem van (csak az angol verzió) és beteg jó azért a pénzért amiért vettem. Csak ezeket azért írtam le mert azt akarod tántorítsunk el
36-ért vettem december elején, adtak mellé egy ajándék órát amit a minap adtam el 12-ért. Így 24be állt meg a telefon.
EczkE: Ha nem gond a nagy kijelző én várnék a helyedben májusig. Akkor jön a zte skate. 4,3 colos kijelző, 800mhz-es procc, vakus, 5mpx, 2.3 android és ugyan ilyen nyomott árú lesz állítólag mint ez. [link]
-
törölt tag
Instabil OS az Android? LOL. Akkor miért van az, hogy nálam mindig működik és úgy, ahogy kell? Biztos én vagyok a hülye...
Az Android rendben van (lehet, hogy nem a legjobb, de jó), a reklám szar, de az nem a rendszer hibája. Az, hogy sokan főzött ROM-okat használnak az messze nem egyenlő azzal, hogy a rendszer szar és hekkelni kell, hogy lehessen használni. A gyári 2.1 ROM-mal is tökéletesen lehet használni a Bladet, a főzött ROM-okkal csak még többet hozol ki a telefonból, még jobb lesz tőle. Az, hogy a főzött ROM-oknak vannak hibái, az arra vezethető vissza, hogy: a főzött ROM-okat 1-2 ember csinálja, persze, hogy előfordulhatnak hibák... Míg a gyártóknak egy hadserege van erre.
(#23) danih: Hát, ezzel kicsit mellélőttél ám.
"Ne vedd meg, mert sokan szopnak a kékülő vagy zöldülő (nem emlékszem) képernyővel és a WiFi-je sem a legjobb...
Állítólag. Nekem nincs, ezeket csak olvastam, és megpróbáltam eleget tenni a kérésednek"Csak kékülés volt, zöldülés nem és ha jobban utánanéztél volna, akkor ez annyit jelent, hogy a szürke szín egy bizonyos árnyalata enyhén elszíneződve jelent meg. Erre jött szoftveres javítás már régen. A WiFi-t néha sleepkor eldobja, driver hiba lehet az oka. De ez többnyire orvosolható. Kellemetlen hiba, de nem vészes.
(#24) madgie: Mondjuk a gradines hiba pont szoftveres volt, így az a "csodazip"-pel lehet javítani.
(#25) EczkE: Egyik barátom szintén Spicaról váltott és nagyon csípi ezt a telefont.
(#27) Keldor papa: Szerintem azért praktikus ha vannak híváskezelő gombok. Egyrészt tokból is felvehető a telefon, nem kell kivenni, na meg autós használatnál is jól jön. Elég csak megnyomni a gombot.
-
Lebeszélő duma:
Rossz a kijelzője, a fekete fények enyhén lilán vibrálnak, a 600 mhz-es proci túl kevés a nagy kijelzőhöz, az összeszerelési minősége elég gyenge, ráadásul az egész ház fröccsöntött műanyag.
Majd még visszanézek trollkodni. -
keIdor
titán
Hát azért a Galaxy S-en a jelenlegi kernellel és rommal ha csak SMS-ezem meg telefonálok vele, akkor 3-4 napig is elmegy egy töltéssel. Gondolom a Blade egy szintén jó párossal akár többre is képes lehet a gyengébb hardver miatt.
De szerintem nem lehet azt ilyen könnyen megunni. Én rengeteget netezem rajta, Angry Birds is folyamatosan frissül új pályákkal, hamarosan jön a Rio is. Jó FPS-ek vannak rá, pl. haverokkal lehet Quake 3-azni rajta, vagy Modern Combat 2-zni. Nehéz irányítani, de ő nekik is nehéz, ez a poén benne.Illetve mindig fel lehet fedezni újabbnál újabb alkalmazásokat, nem olyan könnyű megunni.
Az Android viszont tényleg kényesebb, mint az iOS vagy WP7, de ez a nagy szabadság ezzel jár.
Én már gombos telefont soha többé nem veszek, annyival kényelmesebb ezeket a kapacitív tapifonokat irányítani, meg annyival kényelmesebb ezeken netezni és írni, hogy nem igaz.
Meg már igénylem a rendes OS-t, egy Symbian S60 édes kevés lenne.
Autóban felvenni viszont tényleg nehézkes, főleg, hogy nekem tokban van. Akinek van Bluetooth a kocsiban annak mondjuk szerencséje van, mert felveszi meg leteszi a kormányon valamelyik gombbal. -
sagesz93
addikt
vedd meg inkább...
danih: az már elég rég volt, a mostani blade-k már jók, és a régiek is jók lettek, csak egy szoftverfrissítés kell.(kevesebb ram, kicsit hülye kijelző.) Persze vannak hibás darabok, szerencsére nem kell várni a szervízre, mivel az nincs
beviszed, kihozol egy újat aztán ennyi.
-
EczkE
veterán
Én erre szeretném leváltani a Spicámat.
-
danih
veterán
Ne vedd meg, mert sokan szopnak a kékülő vagy zöldülő (nem emlékszem) képernyővel és a WiFi-je sem a legjobb...
Állítólag. Nekem nincs, ezeket csak olvastam, és megpróbáltam eleget tenni a kérésednek -
JoeYi
őstag
vedd meg. Kötelezővé tenném mindenkinek, hogy legalább egy ilyen szintű telefont vegyen magának, egészen elképesztő mértékben tágítja a képességeidet és teszi kényelmesebbé/egyszerűbbé az életet
-
ABE
őstag
A lényeg, hogy egy leegyszerűsített, könnyen kezelhető felületet nyújt a főbb funkciók eléréséhez, definiálható új shortcut is. Igaz, hogy pl. a Voice Search és a Google Navigation miatt legjobban angol nyelvterületen, illetve az USA-ban használható ki, de így is megkönnyíti a dolgot, ha pl. kirakod egy autós tartóba.
-
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Victoryus #15 üzenetére
Micsoda éles meglátás! Állandóan törölgetni kell! Aztaváó! Egyébként a középkatos Androidokat ritkán kell naponta tölteni (persze általában nem WVGA kijelzőjük van). A zeneléptetés nem megoldott, sajnos, de a hangerőszabályzás (amire többször van szükség) igen. Plusz lezárt billentyűkkel (ami alap) rendes gombos mobilon sem. Az E51 esetén az a hét napos töltési ciklus a telefon alapfunkcióinak használatával jöhet csak ki, ami meg az okostelefon abszolút nemkihasználása.
Edit: Szerintem vegyél, csak vigyázz a kijelző-probléma miatt!
-
Egy ideje én is gondolkozom a tapifonon.
De még szerintem nem elég kifinomult, hogy pl. vezetés közben megfelelően tudjam nyomkodni.
Tablet viszont kéne.
A globális hőbörgést megelőzendő:
Vezetés közben nem lehet telefonálni.
Kihangosítóval, headsettel semmi nem tiltja. -
Ezeket az érintős telefonokat mindig törölgetni kell. Zsebben nem lehet zenét léptetni, mert nem tudod hol a gomb
Én biztos nem cserélem le az E51-et még jó ideig. Maximum E52-re, mert néha a gps jó lenne. Naponta, vagy 2 naponta tölteni... fújj. A mostani 7 napig is bírja.
-
madgie
titán
Na, akkor nekem sem fog menni: iPhone 3G-ről váltottam Blade-re, cseppet sem bánom a cserét. Azonkívül, hogy alapból jó kütyü, itt a PH! fórumon is nagyon segítőkész brigád van
Xantomas: délután négykor lenne harmadik napja, hogy töltőm volt a Blade, de jó hogy szólsz, inkább most rakom rá
(már csak 14%-on van, de ez is több, mint ami egy SMS-hez kell)
-
Xantomas
őstag
Az elso napokban iszonyatosan be fog jonni, hogy tapicskolhatod a telefont, mondent kezzel nyomogatsz rajta, es baromira meg van a fealingje, hogy nem gombokat nyomsz.
Utana mikor megszokasbol nem teszed fel este a toltore, masnap szeretned hasznalni, rajossz, hogy csak annyi maradt az aksiban, hogy eppen egy sms-t elkuldhetsz, kicsit kezd eleged lenni, mikor az instabil OS miatt ragod a kefet, es rajosz, hogy tenyleg nem olyan jo az az android, mint amilyen jo a reklamja.majd egy ido utan elmulik a varazs, rajossz, hogy ezt a telefont is, csak arra hasznalod, amire az elozot: telefonalni, sms-t irni, ill vahonnan elindulas elott megnezed az ejszakai buszok menetrendjet.
Amugy tenyleg nem rossz kis telefon, de valahol, meg mindig nem az igazi. -
Lenry
félisten
nem nagyon megy ez a lebeszélés nektek
-
Én is rá vagyok kattanva, csak én meg is akarom venni
-
keIdor
titán
Szükséged van rá, csak még nem tudsz róla. Majd rászoksz aztán kelleni fog mindig.
Amúgy T-nél marha jó ajánlatok vannak. Omnia 7 is nagyon "olcsó". -
tildy
nagyúr
Nem rossz kis telefon. Fateromnak gt 540et vettem 13 ezer forintért, és bár desire-m va, nagyon bejön, hogy azt tudom körömmel is nyomogatni, ugyanis elég tömzsi ujjaim vannak...
-
Lenry
félisten
a net már jó lenne, főleg, ha utazok, legalább nem unatkoznék annyit...
mostanában könyvet olvasok, telepítettem egy eBook readert az E50-re (az eddigi egyetlen valóban hasznos Symbian alkalmazásom), de nagyobb képernyőn az is kényelmesebb lenne.A többi funkciót meg egyszer úgyis megunod / vagy amúgy sem használnád.
ez az E50-en is így van
egyébként ami számomra plusz pont az Android mellett, az a szénné gányolhatóság. a Linuxot is ezért szeretem
-
Apollyon
Korrektor
Én októberben váltottam E52-re. Nézegettem az Androidot is, de igazából csak annyival tud többet a Symbiannál az android, hogy érintőképernyő, ami nagyobb, de túlnyomórészt csicsa.
Annyival lenne funkcionálisabb, hoyg már nem csak gép előtt tudsz netezni – ha váltanál. Szerintem.
A többi funkciót meg egyszer úgyis megunod / vagy amúgy sem használnád. Ha én magamból indulok ki. -
DEJVID
őstag
Közel nem olyan jó ám az Android, mint amennyire mondják.
-
Lenry
félisten
igazából jó az E50, bár kellene már bele egy új akku, meg a reklám áldozata is lettem
nekem is hozzáírják a fizumhoz a netszámlát, be kellett vinnem egy Digis csekket, hogy ennyibe kerül havonta a netem, azóta térítik.
(#3) DEJVID azért érvelni is tessék. meg azt figyelembe venni, hogy Symbianról (S60 v3) migrálnék.
-
Apollyon
Korrektor
Az a kérdés, miért szeretnél újat. Mert régi már az E50, és mindenképp kell új teló, vagy teljesen jó az is, csak a reklám áldozata lettél?
Én amikor még dolgoztam, a fizetésem mellé utalták a cafeteriát, tehát mintha rendes pénz lenne. De igazolnom kellett, hogy azt az X összeget internetre költöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most néztem a T-Mobile webshopját, havi 1100 Ft részlet (9 hónapig) + 2000 Ft-os net díjcsomaggal (1 évig) a meglévő...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest