- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden játékon végig lehet szaladni.
Én elővételben vettem meg és nem csalódtam benne. Valóban többet ígértek mint amit kaptunk, de közel sem olyan rossz mint ahogy beállították. Néhány vicces bugot leszámítva semmi komolyba nem futottam.
61 óra után még ennyi mellék küldetés maradt a térképemen.
Azóta még 2 karaktert kezdtem el.
-
Ez érdekes, mert nekem az NG 57.2GB (+750 MB save), minden DLC-vel.
Amúgy én is későn kezdtem el a játékot és utólag bánom (de azóta 3 és fél végigjátszásnál tartok), bár teszem hozzá, addig legalább nem volt hiányérzetem. Csak a Mass Effect trilógia hagyott bennem olyan űrt végigjátszás után, mint a Witcher 3. Ez a kettő nagyon magasan ver mindent az én szememben. (Nem állítanék sorrendet, mindkettőt imádom.)
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Steamen nem láttam a teljes verzióra háttértár igényt úgyhogy benéztem virágboltba és látszott a jelenlegi hely igény és mondom kösz nem, alig bírtam a days gone-nak is feláldozni valamit és úgy éreztem hogy muszáj venni valamit mindenképp, mert volt majdnem 10 ojró a fiókon és addig akartam megválni tőle amig leárazás van. HZD dlc-jét is le kéne nyomnom meg a FC6-ot befejezni, az 140GB-t legalább felszabadítana. De erre vVágási Feri biztos azt mondaná, hogy lenne 140 gigabájtom akkor letöltenék valami nagy játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ugye? Ki nem látta ezt előre?The Witcher 3: Wild HuntFejlesztő: CD Projekt RedKiadó: CD ProjektMegjelenés éve:...
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Hegesztés topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózatokról alaposan
- Formula-1
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
- További aktív témák...