- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
note to self:
You may need to swap the IDE cables to boot from the CD-ROM. Open Firmware apparently can only boot from the first IDE controller on these motherboards and the CD-ROM is attached to the second. Once booted, NetBSD can access the hard drive on the second IDE controller.ezért nem akarta ez a jót
-
-
-
Vladi
nagyúr
Debian. Annyira régi a cucc, hogy valami spéci disztró kéne rá. Puppy jó irány, csak nem tom van e ppc változata. Vagy egyáltalán.
Esetleg valami régi cucc, de azok már nem támogatottak.
-
-
úgy döntöttem, hogy mielőtt legyalulom róla a rendszert, kaptok arról is egy bemutatót, meg akkor a hardverről is
-
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
abból nincs PowerPC edition
egyelőre ezekből találtam PPC-verziót
* Debian
* Darwin
* FreeBSD
* Gentoo
* OpenSUSE
* Yellow Dog Linuxebből a Debian tetszik, mert ismerem és szeretem
a Yellow Dog, mert annak az első verzióit pont ehhez hasonló hardverhez adták ki, hátha most is nagyobb a támogatás
illetve a Darwin, mert az most az OS X alapja
Noddy: az felmegy PPC-re? (RW-t nem olvas a Mac, USB nincs rajta, tehát kénytelen vagyok egyszer írható CD-ket felhasználni, nem akarok olyat írni, ami nem lesz jó)
-
Noddy
senior tag
Ilyen kis hardverre valami minimal kell. Sztem a Puppy linux megérne egy próbát, de sztem kár erőltetni a firefoxot
.
-
Psychonaut
veterán
Mandriva esetleg?
-
na jó, DHCP van, de semmi élvezet nem volna abban, ha ennyiben hagynám
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest