- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
még az előtt megoldódott, de az nCore visszatértével valószínűleg többé nem fog ilyen előfordulni
-
Lenry
félisten
nem baj, azért köszönöm (de ha S06 még megvolna...
)
tegnap regisztráltam egy külföldi trackerre, kemény 5-en seedelik, az éjszaka úgy 8-10 óra alatt 2GB jött le a 8-ból... még pár éjszakát menni fog a gép
(és persze, hogy valami gyökér úgy tette föl, hogy az egészet összezippelte és darabolta, nehogy véletlenül epizódonként priorizálni tudjam)
-
Janix14
csendes tag
Én a 'loadról szedtem,és onnan szépen jött maximum sebességgel (800kb-1mb/s)
Tehát +1 pont az arányos-regisztrálós torrentoldalaknak
Ha gondolod leseedelem neked
-
Dany007
veterán
Nem!
Kár, hogy nem magyar =/
Én arról hallottam csak, hogy egy Holland egyetemen "tanítják", illetve a segítségével tanítanak.
Plusz az elmúlt pár hónapban volt 3 professzor ügyfelem a Szegedi Orvostudományi Egyetemről plusz a füredi szívkórházból is egy, mindegyik egybehangzóan azt mondta, hogy a House-ban vannak bizony ferdítések, sőt egyes részek egyenesen röhejesek, viszont nagyrészben teljesen korrekt és szakmailag helytálló! (na ezen megdöbbentem) -
Lenry
félisten
na vége az évadnak, és még mindig semmi forrás az 5. évadhoz.
egyébként tudtátok, hogy van egy weboldal, ami többek közt azzal foglalkozik, hogy orvosilag elemzik a House epizódokat?
-
Dany007
veterán
Nyilván nem egyszerű a mutatvány. De pl a tévécsatornák is adják a nagy filmeket. bagóért.
Persze nem a tv2 re meg rtl klubra gondolok, hanem min. HBO. 2000 forint (most beszéltem pont a digissel) 3 csatorna, amin csak filmek mennek éjjel nappal. Sok filmet már HD-ben adnak és minden Dolby-ba. Mindez 2 rugó és egész hónapon át.
Amit én mondok az hasonló, csak mindössze 1-2 nap szabad letöltés több ezer forintért. Simán kifizetném érte. Okés, játéknál tényleg necces, de lehet, hogy összességében megérné. A Steam már egy hasonló jó kezdeményezés. Pár euróért adják a pár hónapos játékokat. Hasonlót meglehetne csinálni filmekkel is.@Jhonny06: én rengeteg oldalt találok manapság is. Persze pár nap után megszűnik, de 2 új lesz helyette
Mondjuk igaz, hogy én is leragadtam egynél. Az tuti, fix, nem átbaszás, és 21Mbitettel is tudok szedni. Nekem ez már bőven megéri hogy kifizessek érte 500 forintot. Ezért is mondtam, hogy nekem megérne 3-5 ezer forintot is egy ilyen szolgáltatás.
-
barnam_
nagyúr
Értem, hogy neked a gyors letöltés a fontos (és hogy ne kelljen visszaosztani), és fizetnél is érte, csak hát legális formában elég nehezen megvalósítható
Mert ahhoz a tulajdonosnak kellene "árulnia", az meg nyilván nem fogja bagóért odaadni, amikor a boltban egy játék ~10k...
-
Dany007
veterán
Nemcsodálom. Sz.tem eddig is mindenki tudta, hogy külföldről is ugyan úgy töltenek / torrenteznek, mint itthon.
Hiába van több pénzük, hiába élnek jobban, az ingyen az nekik is ingyenÉn mondjuk nem torrentezek. Már az elején meguntam. A visszaosztás, lassú a letöltés ha épp olyan cuccot akarok szedni, aminél nincs elegendő seeder, szóval számomra kaka
Én inkább az smsweb-ben látom a jövőt. Ezért biztos kapok követ, de akkoris. Azt kéne megoldani, valami legális formában. A legegyszerűbb módon, sms küldésével az ember kifizet egy összeget, amit majd ráterhelnek a tel.számlára, és ezért cserébe x napon át full sebességen tölthetsz 'bármit' bármilyen mennyiségben.
Ilyen módon ~ 21 megabittel egy HD film lejön pár óra alatt. Egy sima 2Gb BRRiP cirka 15-20 perc alatt. És semmit nem kell visszaosztanom, nem kell keresgélnem épp melyik verziónál hány seeder van nem kell mindenféle arányokat figyelni - e miatt éjjel-nappal fennhagyni a gépe...és így tovább...
Oldják meg a legális formáját valamiképp, ezért fizetnék akár több ezer forintot is pár ilyen 'napért'. A filmek nagyrésze úgyis kuka, mert nem tetszik annyira, hogy foglalja a helyetDvD tok, korong meg borító kell a fenének. Nekem csak egy *.avi vagy inkább *. mkv kell azt kész.
Nyilván ha nem lenne ilyen lehetőség sem, akkor nem vennék egyetlen egy filmet sem. Moziba is annyit járnék mint manapság (fél évente 1x-2x). Viszont előfizetnék egy HBO csomagra (3 HBO 2.000Ft.-/hó), aztán megnézném pár hónappal később az épp aktuális "sikerfilmeket". -
Daweee
őstag
Most én is rákényszerültem, áll a rendes és a tartalék helyem is, hát szörnyű a helyzet a kalózkikötőben... eddig is fel-felnéztem rá ha kellett valami flac anyag vagy koncertfelvétel, de most kb oda csoportosult minden, hát k. lassú... még jó hogy a sorozat-tracker megy
Kéne valami jó, zárt külföldi tr.
-
g4mer
senior tag
Az a baj a szabad oldalakkal, hogy ott ugye nem számolják az user arányát, így leszarja, hogy mennyit tölt fel. Ilyenkor általában lekorlátozza a feltöltési sebességet
Btw honnan töltesz? -
Lenry
félisten
-
Apollyon
Korrektor
Én eddig szinte mindent le tudtam szedni ami kellett, mert ilyen-olyan sebességgel lejön, a magyart csak azért szoktam használni hogyha azonnal kell valami (mert mindig full sávval jön) vagy valami magyarul kell.
Bár lejön minden a free torrent keresőkön és ez tök jó (mármint ami nekem kell), azt vettem észre, hogy ha van egy file amit leszedtem többszörösen is visszatöltöm, viszont nem nő a seederek száma, hanem stagnál, vagy egyre kevesebb.. Azért ez mondjuk durva, hogy két hétig fullsávval töltöm vissza amit letöltöttem, már 20-30 az arányom legalább arra az egy torrentre, és mégis fogynak a seedek.. Tehát kb ~ letöltik tőlem, aztán lelépnek.
Van egy ismerősöm is, aki azt mondta, hogy tök jó a szabad torrent kereső, mert oda nem kell visszatölteni..
-
JoeYi
őstag
egy ismersöm Parci írása alapján úgy döntött megnézné ezt a "Thw wire" című sorozatot. Persze pont most pihengetnek a magyar torrent oldalak, de sebaj, van-e regnélküli tracker? Az ismerősöm észrevette, hogy a thepiratebay.org -ot bár tavaly bezárták, de most újra működik. Az első évadot, ami közel 5 éves és 4 giga alig 1.5 óra alatt leszedte, kb 1000kb/sec tempó mellett
Persze tény, hogy magyar torrentek ott aligha lesznek fent.
-
morhange
tag
Nemzetközi viszonylatba nem tudok mit mondani, de a svédekkel kapcsolatban sajnos rossz tapasztalatom lett. Mindig is mondták és mondják is, hogy Svédország milyen mintaállam meg az emberek meg blablabla. Erre egy olyan fórumon ami nemzetközi (ugye látni ki milyen országból ír) a svédek 1-2 kivételével beképzelt bunkók voltak. Ezt csak azért írtam, hogy ebből is látszik, nem minden az aminek mondják, még ha sokan is mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
lo avagy nem csak a magyarok önzőkVannak, akik előszeretettel szidják saját nemzetüket, nekik üzenem, hogy bizonyítékom...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest