Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsiguszti
tag
Sikeresen frissítettem az új BIOS-ra.
Frissítést követően kék háttérrel és hibaüzenettel várt a gép (ha jól emlékszem valami winload.exe fájlra hivatkozott). Azt kérte, hogy tegyem be a telepítőlemezt/pendrive-ot, hogy a helyreállítást lefuttassa. Beléptem a BIOS-ba, beállítottam a boot sorrendet a 1. helyen a pendrive-ra, de nem indult el a helyreállítás. Bármit csináltam, vagy újraindult a gép, és csak eddig a hibaüzenetig jutott el, vagy csak újra és újra beadta ezt a képernyőt. Kis ideig otthagytam a gépet, hogy telefonról keresek valami megoldást erre. Egyszer csak kikapcsolt a gép magától. Visszakapcsoltam pendrive nélkül, és tökéletesen elindult a gép. Nagy kő esett le a szívemről.
Pár nap múlva Youtube-ozás közben ismét újraindult a gép magától (amit korábbi bejegyzésekben is írtam - atikmpag.sys-re hivatkozik legtöbbször), de most ismét nem tudott elindulni a Windows. Újra ugyanabba a hibaüzenetbe futottam. Mérgemben kikapcsoltam a gépet, majd újra be, és akkor ismét hibátlanul elindult a Windows. Ilyesmi furcsa anomáliákba belefutottatok már? Van, hogy egyébként 5 percenként újraindul a gép, ha Youtube-ot nézek.
A Win10 a legfrissebb, 12 GB Ram van a gépben, és túlmelegedés sincs, mert hűtőpadon használom. -
Köszönöm szépen a szuper infókat.!
Nekem csak 4 van alapból benne, de azthiszem ha kap még +4 et akkor a Dual Channel miatt épp eleget fog dobni. Namost sajnos nekem a proci akkor is kevés lesz. Netes live streamhez nagyon kevés szegényke.
Én most egy 14 collost lestem azthiszem 520-ast az kb 200 ezer és Core i5 8250U és 256SSD és alapból 8GB RAM. Namost duallal ha még +8at belerakok az már azért döfi tudna nekem lenni. De a Legion Y530 ért is nagyon odavagyok.
Még áprilisig sok víz lefolyik a Dunán
Kitalálom.
Köszi nagyon!
-
Polllen
nagyúr
-
Dhampir
félisten
Érdekességképpen írom, hogy az Acer Aspire 3 A315-41G Ryzenes notebookokban mindkét RAM slot szabad, nem forrasztott egyik sem, ha jól tudom.
Viszont dedikált VGA-val rendelkező konfiguráció esetében jobb a Lenovo IdeaPad 330 15 ARR-ben lévő RX 540, szemben az Acer által belepakolt Radeon 535-tel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest