Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
walko
tag
kíváncsi vagyok ő például mennyit kapott ezért a videóért...
Nem arról van szó, hogy ne lehetne belekötni a dolgokba. Egy csomó híja van még a teljes VR élménynek, senki sem mondta, hogy nincs. A jelenlegi technológia egyelőre főleg a szemünk és a fülünk által tudja "átverni" az agyunkat, de ez is gyerekcipőben jár még. A kijelzők felbontása nem elég magas, a screen door effect bár rengeteget javult a dk1 óta még mindig jelen van, a látószög is bőven lehetne nagyobb. A tracking lehetne még gyorsabb és pontosabb stb.
Ennek ellenére aki kipróbálja és van egy szikrányi érdeklődése a dolog iránt az általában pozitívan csalódik ezen hiányosságok ellenére is. Tehát nem hordozzák a hátsójukban a fejüket, egyszerűen annyira más élmény a korábbi megszokotthoz képest, hogy feledteti azokat a problémákat, amiket az általad linkelt videóban szerintem kissé túltolnak. De ez csak az én véleményem. Ja és nem kapok pénzt az Oculustól a kommentjeimért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest