- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
"Tüstént irtam is a lego.com-os support-nak angolul, mivel a 'válassz egy elemet' részen nem találtam meg a hiányzókat. A support részen lehetséges készletszámok alapján keresni, így ott már megtaláltam a hiányzó darabokat, bejelöltem őket, és vártam a választ, hogy mennyi a postaktsg."
Ezt a Support felületet hol találom? Volna egy 8422-es készletem, amihez hiányzik pár darab, de a Missing Part felületem nincs az összes elem, amire nekem szükségem volna. Köszi!
-
drew86
csendes tag
Sziasztok!
Off topic, de azért elmondom.
A LEGO support tényleg elég frankó. Volt kérdésem netes vásárlással kapcsolatban, és a weboldalukon MAGYARUL lehetett nekik írni. Ami hagyján, de az, hogy pár nappal a levél küldése után felhívtak telefonon, és MAGYARUL beszéltem a support emberrel, az kemény volt.
Én egyébként 86-os születésemtől függetlenül, mind a mai napoig imádok legózni, karira kaptam ismerőseimtől egy 8109-es TECHNIC-et, amihez addig nem nyúlok, amíg kész nincs a szakdogám. Legalább van egy kis motiváció...
Egyébként - hogy kicsit okoskodjak is - nem tudom, hogy kit tudta, de a LEGO az a LEGE GODT dán szavakból ered, és azt jelenti, hogy játssz jól. Szerintem tök poén...
Üdv,
A.
-
Qbász
aktív tag
Jó is a Lego csak kár hogy nekem most drága
-
Hunork
veterán
Hehe, ez nagyon tetszett! Komolyan!
Gratula a szerzőnek!
Fiam csillogó szemekkel nézte a gyűjteményedet! Bár neki sincs kevés, főleg Star Wars, csak abból a kisebbek ugye, nem vagyok bankár...
De üdítő kikapcsolódás volt a cikk a sok információ közt! -
3.Aragorn
addikt
Hú, erről még csak nem is hallottam.
-
LÁZ
addikt
válasz
Napfénysüti #38 üzenetére
buék magába is, az túlzás, hogy minden rendben lenne, mondhatni toporgok a pocsolyában, és értelmetlennek tűnő dolgokra adok ki pénzt - ld lego - ,de ettől érzem magam egy kicsit is boldogabbnak, úgyhogy ez a része biztos megmarad. No meg a futball
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszi a bemutatót Laci! BÚÉK!
Rég találkoztunk remélem minden rendben. A LEGO-s szenvedély megmaradt nálad, nekem sajna nincs lehetőségem pedig 27 éves fejjel is szívesen legóznék néha. -
Pacák
senior tag
Ha kapnék rá lehetőséget, akkor bármi mást is tudnék belőle építeni - és az összes itthon fellelhető alkatrészből persze.
Két készlet BASIC legóból F-14, F-15, Millenium Falcon, X-wing, TIE fighter meg hasonló jóságok születtek gyorsan egymás után az én gyerekszobámban. El lehet képzelni, hogy mit tudnék ezzel a pár ládányi cuccal tenni, de rövid úton eláshatnám magamat a srácaim előtt, ha szétkapnám a vonatukat...A Blockade Runner-nek miért vörös a bal felső hajtóműve? Bekapta a darazsat Vader csillagrombólójától?
-
Pacák
senior tag
Anno a nagyobbik fiam kapott egy sima műanyagdobozos lego készletet a harmadik vagy negyedik szülinapjára. A lepántolt dobozból hiányzott egy komplett zacskó, akkor derült ki, amikor kezdtük összerakni. Az összes hármas - meg még a fene se tudja mi minden még - kimaradt. Akkor én is írtam a lego.com-on a supportnak, végig bejelöltük a listán a hiányzó darabokat, de le se voltunk... Valahogy túltettük magunkat rajta, de azért...
Annyira azért nem szegte a kedvünket a dolog, idén hozott a Jézuska nekik egy 7938-as vonatot, az egész család ezen dolgozott Karácsonykor a két gyerekkel együtt. Ez hiánytalan volt.
-
LÁZ
addikt
@Digital: volt olyan is, azóta költöztem 1x, már a térképhen is máshol vagyok
@proland: igen, megcsiptem egyet, az egy volt azon kevés dolgok közül, ami must have, de sajnos 1x kintmaradt a bubblehead a kocsiban, és megsütötte a nap, a talpa azóta ilyen
-
prolad
addikt
Szép munka ,ezt elolvasván én is nekiálltam egy kicsit legózni
Jól látom hogy van Fallout 3-as gyűjtői kiadásod?Ha igen akkor irigyellek
-
Brumi
senior tag
-
Brumi
senior tag
Szép ez az űrhajó, a kockagyáron már többször elolvastam a végigjátszást. Ha lenne helyem már én is megvettem volna, de azt hiszem itthon több LEGO-t már nem lehet kirakni.
Nálam tavaly év végén került elő ismét a gyűjtés mint hobbi, amikor előszedtem a gyerekkori készleteimet, amik két nagy ládában voltak ömlesztve, és a leírások alapján szétválogattam, lemostam összeraktam és szépen bedobozoltam (a hiányzó vagy törött alkatrészeket Bricklinkről pótoltam). Ha lesz egy nagyobb lakásom, akkor mindet összerakom és vitrinbe teszem.
Persze emellett elég alaposan be is vásároltam főleg Technic készletekből (barátnőm közben megvette az összes gyűjthető minifiget és a komplett karácsonyi falu kollekciót).
A kollekcióm a linken tekinthető meg [link]. Ez még nem minden mert néhány készletet még nem tudtam összerakni a hiányzó darabok miatt.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a hobbimmal -
Domxc
senior tag
Szep kollekcio! Latom az urhajosokkal orul Leia, es a Bioshock sztarja is.
-
nincsisbéla
aktív tag
Igen, a legó valóban korhatártalan!
-
TopaMo
aktív tag
A kamerás manus fordítva fogja a kamerát
-
lapa
veterán
már benyögtem párszor, de merem bátran javasolni a technicet, amíg bele nem nő a simába. kicsi lapa 2 éves szülinapjára kapta az első techniceket, és az lett a kedvenc. nem hullik szét, mint a sima lego, mégis tudja macerálni (kanyarodni, daruzni, akármi). esetleg a tekerőket lehet valami nagyobbra cserélni. karácsonyra jóféle volvo dömpert hozott a jézuska, azon csak a motor kapcsolóját kellett kicsit egyszerűbben állíthatóvá tenni egy hosszabb karral.
a technic azért jobb 2-4 éves korban már a primonál-duplonál, mert city legohoz még elég kicsi, arra a maradék fél-egy évre meg duplot venni nagyon drága. a technicet meg tudja majd újra használni 7-99 éves korig.
persze az alap hogy duplo meg primo is van dögivel, de azokat is lehet használtan venni (és jó árban el is adni). primot eleve csak használtan lehet kapni, pedig legalább annyira zseniális, mint a másik kettő.
-
NKing
tag
Nekem egy 8880-as Technic autó van, gyerekként régen vágyott, majd megkaparintott csoda
Amúgy jó látni, hogy még ma is van keletje a LEGO-nak, remélhetőleg a generációváltáskor is megmarad majd szórakozásnak is ez a kreatív játék. Ami mondjuk nem jó pont szvsz a LEGO-nál, hogy az utóbbi időben megfigyelve a modelleket egyre több az olyan darab (építőelem), ami komplett funkciót pótol (lásd: motorháztető, ablak, formaelemek). Szerintem ezek a darabok nem használhatók annyi célra. Régen minden formai elemet kis elemekből alkottak meg és ez alkotásra sarkallta a gyerekeket is...
-
Szép darab! Gratula hozzá! Külön dícséretes a support hozzá állása. Nekünk egyelőre pici gyerek mellett, még nem férnek bele ilyen kiadások. Ha majd nagyobb lesz, nem kérdés hogy nem egyedül fog játszani...
-
Normi™
őstag
Gyűlünk...
-
aram01
nagyúr
egyre jobban irigyellek,gratulálok
-
azbest
félisten
húú mennyi lenyelhető apró biszbasz
Látszik, hogy nem kisgyerekek játéka
-
LÁZ
addikt
Köszöntem, a kérdéses részek majd javítva lesznek, csak itthon vagyok,így telóról van net,hnap este már aktívabb leszek
-
mistixx
tag
Jó kis cikk, nosztalgikus érzések törtek fel bennem. Nekem anno ez volt a "fő művem". De jó is volt!
-
po1son
addikt
Jó lett habár a csillag romboló az jobban tetszett.
-
lapa
veterán
nekem a tartályt meg az srb-ket gazdasszony rakta össze, élete első rendes legózása során.
ennél a modellnél kellett szomorúan rájönnöm, hogy ezek már nem a régi legok, nagyobbak lettek a tűrések, a modellek kis híján szétesnek. az egyik figura sisakja épphogy nem esik le magától, ha fejjel lefelé fordítom.
mindegy, csillárnak jó. tervezem, hogy kap még egy wright flyert barátnak, hogy meglegyen az repülés alfája-omegája. meg rá vagyok izgulva a spowith camelra is, bár az annyira nem történelmi.
ja, egyébként meg 10213, nem 231.
-
Normi™
őstag
Szép készlet!Én meg 30évesen elnyomom magamban ezt a dolgot,pedig mindig lázba jövök ha meglátok egy lego-t a boltban.
Erőt adtál!!
Van itt más is így vele,nem vagyok egyedül....
-
kmisi99
addikt
Jó cucc. Nekem egy ilyen technic kocsim van [link]
-
KisTopi95
aktív tag
Aztamindenit. Tuti egy élvezet egy ekkora jószágot összerakni. Tudom, mert 16 évig legóztam
, de még most sem unom ha megkér a kistesó hogy segítsek
-
Digital
addikt
Tyúbakker! Szép kis kollekció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy ígértem, ismét jelentkezem, ezúttal a karácsonyi legózásom dokumentálásával.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gurulunk, WAZE?!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest