- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Hát igen ez még LEGO

-
siska75
tag
Jól néz ki,de a háttérben az űrsikló sem kutya.

-
LÁZ
addikt
-
lapa
veterán
mondjuk a dreamliner elég szép nagy a többihez képest.
-
lapa
veterán
-
LÁZ
addikt
Akit esetleg mozgat a készlet, lesz ismét egy hiánytalan, doboz nélküli röpcsi eladófélben.

-
LÁZ
addikt
-
Findzs
addikt
köszi a bemutatót

a kinder tojásos star wars -os figurákból megvan darth vader is?
nekem még csak egy bobafetet sikerült tojgliznom
-
Dr. Akula
félisten
-
LÁZ
addikt
-
Dr. Akula
félisten
-
LÁZ
addikt
-
Dr. Akula
félisten
Összeraktam a helikoptert, 2 hétvége ráment, de valami még mindig nem jó, nem úgy működik ahogy kéne. Sztem valamit elbasztak a kézikönyvben, látok olyan fogaskereket amit nem pörget semmi, és a leírásban is úgy van, pedig kéne.
Mondjuk úgyis polcra megy, nem homokozóban tologatni, de azért zavaró hogy nem tökéletes.

-
Napfénysüti
nagyúr
Ismét remek írás Laci!

-
LÁZ
addikt
-
Eddie141
senior tag
Grat az újabb készlethez!
Kezdem kicsit irigykedve tekinteni a munkásságod! 
Látom a házikó még mindig jó szolgálatot tesz, pedig már nem ma volt
Azóta temérdek másikat kipróbáltam ( Cooler Master-ben jóformán mindent ) de a jelenlegin kívül ( Storm Trooper ) egyik sem nyerte el annyira a tetszésem mint a 932. -
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon jól néz ki, látom Te is LEGO fan vagy, én is az voltam
Szép munka 
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
Olá mindenkinek, valóban jó anyag, igaz eleinte nekem sem tetszett, de amikor kész volt, akkor már adta nagyon
. Szerencsére a készlet ritkasága miatt hamar találtam új gazdit neki, de még 2 ugyanilyen kilátásban van, az egyiket biztos megtartom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akinek annyira nem jön be, annak még sajnos várnia kell, mert repülők terén nincs akkora választék a komolyabb készletek között, még egy 2 fedelű, vagy a Shuttle Adventure van, aztán kifújt. Legalábbis a tudomásom szerint.
@B@zsi: kiválasztod a régiót magyarnak, és alul a Customer Service alatt a Missing Parts résznél tudod megrendelni, ha még gyártják a készletet, akkor keress készletszám alapján, ha már nem, akkor Pick a Brick, és a manual alapján megkeresed az elemeket.

-
Dr. Akula
félisten
-
Tom5
addikt
Na ez a repcsi nem tetszik. De grat hozzá.
-
Griffin3.0
csendes tag
Én is még néha LEGO-zom 30 éves fejjel s foglalkozom is LEGO-val. Amit évek alatt megtudtam... apuka nem mindig a gyereknek vesz LEGO-t
Sőt az esetek 80%-ában saját részre. Fiatalabb vásárlóval nem nagyon találkoztam még csak eladóval aki szabadult tőle. A csúcs egy 85 éves bácsi akinek külön szobája van kalózos , vikinges, lovagos LEGO-ból 
Nekem is van közel 150kg ömlesztve meg pár szett is. Jó s kreativ szórakozás. Bár nekem ezek az újabb LEGO-k nem jönnek be. Az anyaguk se az igazi már. Viszont szép munka !!! Gratulálok hozzá. Nekem is most épül egy külön szoba ahova majd el is tudom tenni ezeket
-
HXY
addikt
A címet olvasva Toy Story-t vártam..

-
b@zsi
csendes tag
-
csaabz
őstag
Komoly lett, gratu hozzá!
-
Dominó85
addikt
De szupi. Nagyon jó cikk és a Boeing is atom. Újra kedvem lett legozni... 27 éves fejjel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- leslieke
- LG LCD és LED TV-k
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szép munka