Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
nem rosszak ezek a hibridek. praktikus annak aki sokat utazik, nekem is az lenne.
az asus tranformer bookot várom, ha tényleg jó árban lesz akkor arra be is ruházok. -
Mici80
tag
Tab is meg noti is egyben. Ez kelendő cucc lesz szerintem.

-
Fryskitt
addikt
Nem tudják überelni az Asus Transformereket. Igaz, az Android, de akkor is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
nekem 10esem van. hurcolni legjobb, mert 1 kiló, egyébként meg ha nem hurcolom, akkor általában rá szoktam kötni egy külső monitort.
ahogy nézem ultrabookok is hasonló árban vannak. mondjuk azt nem értem, hogy az SSD miért nem alap még mindig, bootnak legjobb dolog.
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem még annyiért is túláras lenne. A4-es Temash meg főleg nem acélos...
Nincs még itt az idejük ezeknek. Valami ilyesmit akartam venni A6-al, de egyrészt nyomuk nincs még a piacon, másrészt CPU teljesítményben még az is elég gyenge. Ebből a pénzből inkább veszek egy fullos asztalit, és sz*rok a mobilitásra... -
törölt tag
Temashsal 150k-ért megvenném, de ez így bőven túlárazott... ennyi erővel lehetne benne fHD kijelző is.
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Bár az is igaz, hogy a W8 úgy lett tervezve, hogy nagy kijelzőn is kényelmes legyen. A két hüvekujjad elér mindent kényelmesen, nem úgy mint droidon 4.2-óta.
Bár a thinpad yoga nekem nagyon bejövős. -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Ja, és jó lenne tudni, hogy miért erőltetik a 13-as hibrideket.
Én egy haswell y szériás procis 10-eset látnék szívesen tollal és aksis, portos dokkolóval. -
Cefet
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére

-
En ezeket a gepeket nem ertem. Ennyi penzert lehet kapni mondjuk egy Thinkpad X230-at, ami tokkal-vonoval egyutt nyom annyit, mint ennek csak a kepernyos fele es epeszuen hasznalhato, nem kell attol felni, hogy hanyattesik az asztalon.
-
Az ár hddvel értendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)