Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdem akkor én is, mert már nem fogok semmit sem befejezni. A pontozást abbahagytam, mert már követhetetlen a számomra.
2021 május
Vettem:
- PSPlus
- Apple Arcade
- VR szett (PS4)
- Beat Saber (PS4)Végigjátszottam:
- Zombie Army 4: Dead War (PS4)A hónap elején öcsémmel kipróbáltak a Zombie Army 4-et, és neki ugyan nem jött be, de én teljesen rácuppantam. Kb. két hétig csak azzal játszottam, meg is lett a platina.
A hónap közepén elkezdtem az Infamous 2-t, most tartok a második, negatív karma végigjátszásnál. Sokkal jobban bejön, mint az első része, ahol tudtak, javítottak a korábbi dolgokhoz képest.Egy hete kollégám kölcsönadta a VR szettjét, amihez viszont nem volt Move kontroller, amit sajnáltam, mert nagyon érdekelt a Beat Saber. Elkezdtem keresgetni egy használt példányt, aminek a vége az lett, hogy egy komplett VR szettet vettem, mert így jöttem ki a legjobban. Van még szintén kölcsönben nálam egy Resident Evil 7, de még rá kell vennem magam. A játék érdekel, a VR részétől tartok.
Játszani egyébként viszonylag kevés időm van, remélhetőleg hamarosan önállósodnak annyira az új kollégák, hogy a menet közben rám pakolt +70-80 túlóra egy részét lerázhassam magamról.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2020 után idén is folytatódik a NGB Az alapszabály továbbra is egyszerű:- mindenki 0 pontról indul- új játék vásárlás...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest