Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
Egérke: Remélem, te is jössz egy jó kis történettel. Kíváncsi vagyok, hogyan fogsz tankkal kardszárnyú delfint, miközben teniszlabdákkal zsonglőrködő ninjákkal csalizol!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
Na tessék! Tegnap már megint csak Pityu volt a legény a gáton?
Na, pörögjetek fel kicsit az öregfiúkal: Kreator
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Geri Bátyó #33203 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #33204 üzenetére
Nekem ez túl tömény. Tudom, hogy ez "nyálas", de jobban tetszik.
Ami a játékot illeti, mondtam, nincs bennem felhajtó erő. Ha akarod, ellátlak képekkel.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #33205 üzenetére
Nevezzük nevén, a Kreator nem tömény, hanem túl durva. Tisztában vagyok vele. Ami működhet, az például ez: [link] (Direkt nem a népszerűek közül válogattam).
Jobb volna, ha élveznéd a játékot! Ezt szerettem volna.
Túl jót akartam és túltoltam.szerk: A pontozással jót akartam, de nem láttam át a topic értékrendjét! Ezzel befürödtem! Sajnálom!
Maga a játék viszont szerintem jó és érdemes arra, hogy foglalkozzunk vele!
De nem szeretnék egyedüli írogató lenni.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #33206 üzenetére
A Genesis jó. Végtére is kiegészítjük egymást. Te vagy a kemény, én meg a lágy.
"Túl jót akartam és túltoltam."
Nem toltad túl, én lettem "hűtlen". Tudod, ez valami olyasmi, mint amikor meglátsz valami szépet, és örömmel tölt el, hogy a kezedbe veheted. Másnapra úgy vagy vele, hogy szépnek szép, de már nem nyúlsz érte.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #33207 üzenetére
Nem lettél hűtlen! Még véletlenül sem!
Évek óta néhányan vagyunk. Próbáltam felpörgetni. Az előző játék jó volt. Nagyon jó.
Most azt gondoltam, hogy ez bejön mindenkinek. De elba..."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
törölt tag
válasz Geri Bátyó #33208 üzenetére
Nem csesztél el semmit.
Nagyon jó a kis játék, csak nekem ihlet 0, kedv 0, idő 0. Esetleg még egy rossz versikét hozhatok holnap, nemrég írtam. -
törölt tag
Holnap tudom csak hozni, valahová elraktam a dokumentumok mélyére.
De majd hozom.[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #33215 üzenetére
Mondjuk ami jön belőle egy kiadós ebéd, vagy egy vad tivornya után, egyáltalán nem biztos, hogy jó.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz #81733120 #33218 üzenetére
"... jobbára barátomnak, magamnak írok."
Ha itt közzéteszed alkotásod, megtisztelő lesz számunkra, mert azt jelenti, hogy barátaidnak tekintesz minket.
-
Geri Bátyó
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #33220 üzenetére
Hááát, lehet, hogy kedvet kapok a verseléshez én is.
-
törölt tag
válasz Vakegérke #33219 üzenetére
Számomra pedig megtisztelő, hogy közzétehetem itt is, és véleményezitek. Jól esett.
Geri Bátyó: Rendben. Akkor talán a régi, 2-3 éves próbálkozásaim is előszedem.Nem pont témábavágó - ha itt van ilyen, hogy OFF/ON topic -, de talán a Logoutot jobban megszerettem, mint a szakmai oldalt. Jó kis közösség van itt is. És kájrabébinek is hálásak lehetünk ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Vakegérke #33221 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha verselve hoznád a képeket!
Amúgy meg teljesen mindegy, mert te vagy a főmesélő!Roaming: Bármit írhatsz ide, mi normálisan fogjuk értékelni! Lehet régi nyugodtan!
-
törölt tag
Akkor legyünk túl ezen is.
Kis kertben neveltek engem, tudod, olyan stílusosban,
Ahol mindig halk zongoraszó volt, pihentem nyugodtan.
Aztán elég nagy lettem, új lakosztályt kaptam,
Víz, tápoldat; nagy tér, teljesen jól laktam.Nem sokkal később a bolt polcán csücsültem,
S mivel nem vett meg senki, a kifutó virágok közé kerültem.
Olcsóbb lettem, de nem kellettem senkinek,
Szomorú voltam, gondolom, sejtitek.De szerencsémre jött valaki, a kezében utaztam,
Volt sok érdekes dolog rövidke utamban.
Láttam néhány világító valamit,
Hallottam a bolt lassú, halk dalait.Egy kis szalagra helyeztek,
Utána meg megint felemeltek.
Újra egy kézben találtam magam,
Utaztam megint, most hosszasan.Aztán egy ülésre tettek engem,
Fél órás volt az út, és nehéz! Jó, hogy le nem estem!
Persze nem lett semmi baj, vigyáztak rám,
És úgy szálltam ki, mint egy miniszterelnök, úgy ám.Megpihentem kicsit, majd új földet kaptam,
Új vizet, sok gondozást kaptam abban a napban.
Aztán kihelyeztek egy ablakpárkányba,
A stílusosak lakosztályára.Jól érzem magam, van víz, meg minden mi kell,
Minden levelem csak úgy zöldell!
Hallgathatok jó zenéket,
és szép meséket.Utazásom, s minden más jól ért véget,
Történetem első részének ezennel vége. -
Geri Bátyó
addikt
válasz #81733120 #33227 üzenetére
Csatlakozom Egérkéhez, tényleg egész jó! Nem mondom, hogy nem lehetne csiszolni rajta, de tökéletes verset még a legnagyobbak is csak ritkán írtak.
Amúgy mi nálad ez a nagy virágszeretet? (Tényleg érdekel!)
-
customer114
őstag
válasz Geri Bátyó #33230 üzenetére
Ne írja le a világszeretetes kérdésre a választ, találgassunk! Új játék (alkalomszerű).
-
Geri Bátyó
addikt
válasz customer114 #33231 üzenetére
Nem jó ötlet, mert biztos, hogy elkezdenék gonoszkodni, de azzal megbántanám, pedig azt nem akarom.
-
customer114
őstag
válasz Geri Bátyó #33232 üzenetére
Csak azt lehet interneten keresztül megbántani, aki megbántott akar lenni.
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #33231 üzenetére
Nem világszeretet, hanem virágszeretet.
-
törölt tag
Köszi mindenkinek a kritikát.
Na az igaz, van rajta mit javítani, de szombaton kis szabadidő miatt összecsaptam ezt.
customer: ritkán olvasok jobban verseket, régen azért többet olvastam, meg szavalni is szeretek ha arról van szó.
Geri Bátyó: lehet találgatni, hogy mi ez a virágszeretet.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #33238 üzenetére
Ha valaki képes meglátni a szépséget (bármiben), az átéli a csodát.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #33240 üzenetére
Pusztán megállapítás volt, semmi egyéb.
Én például képes vagyok leguggolva megcsodálni egy virágot, ami dísztelen, vagy egy békát, ami mások számára undorító.
-
törölt tag
Egyik se helyes.
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #33242 üzenetére
Mikor fekete viharfelhők tornyosulnak, villámok szabdalják az eget, az csodálatos.
-
törölt tag
Beszélgethetnénk arról is, hogy ki mit álmondik. Random ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Én azért nem teszem közkinccsé a régi firkálmányaimat, mert az az ényim (bár nincsenek levédve ).
Ellophatják, koppinthatják, valami és bármi vagy akármi. Nem szívesen nyílok meg ilyen szinten olyanoknak akiket nem ismerek. Egy kezemen meg tudom számolni hányan olvasták a fércműveim, a felének se kellett volna megmutatni. De azért talán egyszer megfordult a fejemben h kiadjam egy kis könyvecskében, de az mi költség már, meg ugyan ki olvasná el?
Aztán az az időszak is elmúlt. Durván 3 évente váltottam hobbit. Az írós korszak is kábé ennyi ideig tartott, de ennek már (te jó ég!) cirka 15 éve!Gimiben kifejezetten utáltam a verselemzéseket. Boncasztalra tenni, összevetni az író életével, kivesézni, szétszabdalni, megcsonkítani, kiragadni belőle sorokat vagy szavakat. Egy vers is egy komplett egész úgy, mint a Mona Lisa vagy egy Vivaldi mű, tök mindegy milyen művészeti ágról beszélünk.
Milyen topic ez amúgy?
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
törölt tag
Álmos-téma: én az elmúlt két napban nagyon nagy hülyeségeket álmodtam.
flymi: Üdv itt!
Ez kérem szépen az :L topik. -
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest