Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
A játék nekem bejött kíváncsi vagyok a könyvre is. Tuti vételnek tűnik.
-
MrBrooks
tag
Maga a játék nagyon jó, gépen és 360-on is kipörgettem. Baromi hangulatos, jól is néz ki, és átjön az utópisztikus feeling. Azóta nem tudok már ugyanúgy felszállni a 2-3as vonalára mint azelőtt.

-
Robb202
tag
Angolul már elérhető a Metró 2034 c. könyv is. a Magyar példányt is meg fogja elvileg jelentetni az Európa kiadó. Legalábbis ezt írták.
Kíváncsi vagyok abban mi szerepel. Legalább annyira vastag mint a metro 2033.
Jó tanács olvasáshoz: Ha képben akarsz lenni, hogy éppen hol jár a főszereplő, melyik állomáson, akkor tölts le a netről egy olyan orosz metrótérképet amin számunkra érthető módon vannak az állomásnevek kiírva. Enélkül nem vágod hogy merre kavarog Artym a metróban.
Kis spoiler szóval aki nem olvasta még és érdekli ne olvasson tovább:
Számomra fura volt az, hogy míg a játékban a D6-ba egy komplett metrószerelvénnyel mentek addig a könyvben pedig sétálgattak a D6-ban. Én úgy gondolom, hogy a játékban ezt jobban megoldották. Hiszen az egész történet a feketékről egy Sci-fi. Miért ne lehetett volna metrózni a D6-ban?
Az író itt nagyon a realitás talaján maradt, hogy nincs elég áram hozzá ezért nem, máshol pedig túlságosan is elvonatkoztatott a realitástól. Például a felszínről hozott tárgyaknál nem zavarta az embereket hogy sugároznak? illetve a hang ami az alagút egyes járataiban volt és ölt elég furcsa volt. A végén kiderült hogy a feketék voltak, de akkor is.Szóval szerény véleményem szerint az automata metró megdobta volna a könyvet. Még a D6-ban elképzelhető is lett volna, hogy külön generátor van ehhez.
Nagyon vártam ezt a részt de csalódás volt. a Kreml-es dolog, hogy nem lehet ránézni az épületre és hogy a Kreml alatt mi van szintén nem került kifejtésre, pedig sok kérdést felvetett volna. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Silenzio
addikt
Jó cikk volt, köszönjük.

Hozzátennék a játékról. Játékként, interaktív szórakoztatóipari termékként az ember valóban többet várna. Ugye fps a szentem, játékmenetre viszont elég lapos. Viszont egy "virtual tour"-nak, egy kis relative szöveghű kirándulásnak az író világában egyenesen kiváló. Ha valaki elolvassa, és fel akarja fedezni a regény helyszíneit, annak nagyon fog tetszeni. De csak egy interaktív film, nem több. Másfelől meg jelenleg benne van a PC top 5-ben grafikára. És gépigényre is. "Technical enthusiast"-oknak is kötelező emiatt.

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kedvencem a game, ezt is be kellene szerezni...
-
bAtt001
addikt
úgy néz ki benevezek egy példányra, a játék is tetszett anno csak gépigény és egyéb problémák miatt nem tudtam végigvinni, de szívesen elolvasnám a történetét. nah majd nemsokára

-
Kassadin
addikt
Ha lenne pénzem, biztos megvenném.

Aki kiolvasta, kölcsön adhatná, vigyázok rá.

-
Huma
addikt
Jónak tűnik.
Szeretem a posztapokaliptikus könyeket és filmeket.
Remélem csinálnak belőle filmet vagy sorozatot. Színvonalasat.Nekem az egyik kedvenc könyvem: John Brosnan: Sky Lords
Az is ebben a kategóriában utazik. -
{Zodiac}
senior tag
gdje tü zsivjos? já zsivú v górágye pécs
oké, jöhet a könyv 
-
bAtt001
addikt
engem az érdekelne elsősorban hogy miért van az hogy idegen nyelven 780 oldalas a könyv magyarul pedig csak 480? ennyire tömör lenne a magyar nyelv?

-
fpeter07
veterán
Kellene valamiféle könyvlistát készíteni, amik a játékokról készültek. Mass Effect-en kívül én speciel nem tudok többet.

-
rep3at
őstag
Nagyon jól sikerült a kedvcsináló, ilyet még nem olvastam, de úgy néz ki hogy hamarosan fogok.
-
Zsoccc
senior tag
Ha jól sejtem Szélesi Sándorra gondolt a cikk szerzője.
-
cellpeti
nagyúr
Persze mi büszkék lehetünk arra, hogy míg Glukovszkij ezzel a teljesítménnyel a 2007-es Euroconon csak az Encouragement Award-ig vitte, addig a hazai sci-fi egyik alkotója ott a legjobb európai szerzőnek járó díjat kaszálhatta be.
Elnézést a tudatlanságomért, de ő ki?
-
Demonhunter
csendes tag
Egész jó könyv lehet hogy megveszem

-
"(Na most, én utálom a szövegbe feleslegesen beleerőltetett idegen nyelvű szavakat, de a stalkerre nem tudok jó fordítást. A stalker az stalker, és passz. Nem olyan stalker, hanem olyan orosz felderítő-gyűjtögető izé…. Na. Stalker, ja.)."
Ez tetszett.
Meg amúgy az egész bemutató is. -
GrG1210
aktív tag
No aztán utána meg akkor jöhet a film is , mint a repülőő autó , báár nemis lenne ojan rössz ötlet , lehet hogy jó kis filmet csináálnának belőle.
-
Mtbsrác
senior tag
Na akkor holnap megy is a rendelés sztem bár lehet az alexandra bótba van is ilyen könyv. A játék világa és története nagyon megfogott.
-
-
Ger_man
senior tag
Skacok ez a könyv már megjelent magyarul, nem rég olvastam bele az egyik alexandra-ban

-
Na ez tök jó, úgyis mindig olvasok!

-
Phvhun
őstag
Nem olvasom el cikket, de angolul honnét lehetne megszerezni ?
-
hoffman_
nagyúr
Én most találtam meg mindkét Witcher könyvet, ráadásul itthon, úgyhogy kellőképpen boldog vagyok!!
De ez is tetszetős. Esetleg a S.T.A.L.K.E.R.-ből készült adaptáció, nem tudja valaki? -
derapo
tag
Tü gáváris paruszki?
-
Zsoccc
senior tag
Azt lehet tudni, hogy az Európa kiadó gondozásában fog megjelenni, és a tervek szerint februárban kellett volna.
-
jegenye77
addikt
Én is vevő lennék már rá.

Mihamarabb az mit takar?Lehet tudni valami pontos dátumot? -
bmwk1200s
őstag
Tehát jól értem, nincs még magyarul?
Akkor jó, hogy ezért nem találtam sehol se, pedig még antikváriumba is benéztem, hátha ott csücsül egy polcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/apró örömök az életben/