- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
pontosan ugyanez a helyzet nálam is, 1 éve cseréltem le az asztali gépet notira és karácsony után tervezem az asztali gép vásárlását (a monitort már megvettem, mert előre látom, hogy januárban semmit nem lehet majd kapni). engem főleg az hajt, hogy filmre/zenés videóra jobb a nagy monitoros asztali, illetve szeretnék kipróbálni néhány újabb játékot is. (pl. bioshock nagyon érdekel, képek alapján bejön az a hangulat). mondjuk nálam a noti teljesítményével semmi gond, csak játékok alatt gyengus szegény.
965 annyival jobb, mint a 945, hogy
- újabb, santa rosa platform.
- ddr800 támogatás, régebbi csak 667-est tud
- intel x3100 integrált vga ami sokkal erősebb, mint a gma950-es. ha nem játszol, akkor a gyengébb is bőven elégséges egyébként, aero-t pl. simán viszi.mod: bocs, a chipset összehasonlítás csak notebook-okra érvényes, félreolvastam a kérdést. nem törlöm ki, mert azé' nem hülyeséget írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- Mini GT, INNO64 vegyes 1:64-esek
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- AMD Ryzen 7 9800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest